Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Rudiger, cel mai rapid fotbalist din Premier League! Ce viteză a atins Mohamed Salah

Bianca Dumitru

Publicat 23/03/2022 la 16:43 GMT+2

Antonio Rudiger este cel mai rapid fotbalist din acest sezon de Premier League, fiind înregistrat cu o viteză de 36,7 km/h în meciul cu Brighton. În topul celor mai rapizi jucători din campionatul Angliei se mai află Mohamed Salah și Adama Traore.

Rüdiger lobt Coach Tuchel

Credit imagine: SID

Antonio Rudiger este fotbalistul care a fost înregistrat cu cea mai mare viteză în acest sezon de Premier League. Fundașul lui Chelsea este cel mai rapid jucător din campionatul Angliei, în meciul cu Brighton atingând viteza de 36,7 km/h.
Potrivit statisticilor OptaJoe, pe locul 2 în topul celor mai rapizi fotbaliști din Premier League este Mohamed Salah. Atacantul egiptean de la Liverpool a fost înregistrat cu 36,6 km/h, viteză pe care a atins-o în acest sezon și Adama Traore, jucătorul lui Wolverhampton, împrumutat la începutul acestui an la Barcelona.
Al doilea cel mai rapid fundaș din Premier League este Ibrahima Konate, care completează podiumul, cu o viteză de 36,2 km/h.

Topul celor mai rapizi fotbaliști din Premier League

Top 6 jucători rapizi din Premier League
Citește și:

Antonio Rudiger va semna cu Juventus

Fundașul central al lui Chelsea se va despărți de echipa lui Thomas Tuchel în această vară, după cinci sezoane petrecute pe Stamford Bridge.
Potrivit Gazzetta dello Sport, germanul s-a înțeles cu Juventus, urmând să semneze un contract valabil 4 sezoane, în care va încasa un salariu de 6,5 milioane de euro pe an. El va ajunge gratis în Italia, după ce contractul cu Chelsea expiră la finalul acestui sezon.
Rudiger a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Chelsea din ultimii ani, iar Thomas Tuchel și-ar fi dorit ca fundașul german să continue pe Stamford Bridge. În acest moment, însă, Chelsea nu mai poate vinde sau cumpăra jucători și nici nu mai poate prelungi contracte, în urma sancțiunilor guvernului britanic care îl vizează pe patronul echipei, Roman Abramovich.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo