Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anul lui Manchester United? David de Gea a prins aripi cu CR7: "Poate fi un sezon grozav pentru noi"

Andrei Nicolae

Actualizat 24/09/2021 la 20:52 GMT+3

David de Gea, portarul titular al echipei Manchester United, a susținut că echipa poate lupta pentru titlurile din Premier League și Liga Campionilor, după ce clubul i-a transferat pe Cristiano Ronaldo și Raphael Varane.

De Gea celebra su penalti parado ante el West Ham

Credit imagine: Getty Images

Gruparea de pe Old Trafford a luat un start bun în Premier League, reușind să câștige 13 puncte din 15 posibile în primele cinci etape. În schimb, a debutat cu o înfrângere în Liga Campionilor, pe terenul formației Young Boys (1-2). La mijlocul săptămânii a irosit deja și o șansă de a câștiga un trofeu, după ce a fost eliminată de West Ham din Cupa Ligii.
Portarul David de Gea se așteaptă însă ca Manchester United să fie mult mai sus în acest sezon, raportat la ultimele sezoane. Pe lângă achizițile lui Ronaldo și Varane, clubul l-a mai transferat și pe Jadon Sancho, pentru care s-au plătit aproximativ 85 de milioane de euro Borussie Dortmund.

Anul lui Manchester United? David de Gea a prins aripi cu CR7: "Poate fi un an grozav pentru noi"

"Am semnat cu jucători buni în vară și avem deja o echipă bună", a declarat De Gea pentru Sky Sports, care a continuat: "Suntem acolo, în fruntea ligii. Fiecare joc este dificil, dar vrem să luptăm pentru marile trofee, să încercăm să luptăm pentru Premier League, Liga Campionilor. Cred că avem jucătorii potriviți, avem și fanii cu noi, așa că este uimitor. Consider că echipa este într-un punct bun".
Jadon Sancho (l.) mit Cristiano Ronaldo
Portarul care a salvat trei puncte pentru Manchester United în ultima etapă, când a parat un 11 metri cu West Ham în prelungiri (scor 2-1), a vorbit și despre impactul lui Cristiano Ronaldo asupra echipei.
Din punct de vedere statistic, CR7 a marcat de patru ori în cele trei meciuri pe care le-a jucat pentru United de la revenirea lui pe Old Trafford.
"Este uimitor să-l ai înapoi acasă. Cristiano este deja o legendă în club, așa că pentru jucători, pentru băieții tineri, pentru toată lumea, este un exemplu să-l vadă în fiecare zi cum lucrează la sală, cum se comportă, cum se îngrijește de el și de corpul lui. Este un jucător fantastic și este minunat să-l vezi aici în fiecare zi, lucrând din greu și ajutând echipa.
Așa cum am spus, acum avem o echipă mai puternică, jucători mari, jucători cu experiență precum Cristiano, precum Raphael Varane, ca mine, Juan Mata. Avem mai multă experiență în echipă. Vom vedea, dar poate fi un an grozav pentru noi", a mai declarat De Gea pentru sursa citată.
Manchester United este la egalitate de puncte cu Chelsea și Liverpool, înaintea etapei a 6-a. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer va evolua în acest weekend pe teren propriu, de la ora 14:30, cu Aston Villa.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo