Numărătoarea inversă pentru al doilea debut al lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a început. Presa din Anglia analizează pe toate fețele revenirea starului portughez pe Old Traffo0rd, după o pauză de 12 ani. Iar unul dintre subiecte este legat de postul pe care va evolua, aripă stânga sau atacant central.
Cristiano Ronaldo nu este de acord cu Ole Gunnar Solskjaer în ceea ce privește cea mai bună poziție pentru el la Manchester United. Cel puțin asta consideră Paulo Di Canio, fostul atacant al echipei West Ham, potrivit tabloidului Daily Mirror. Italianul a sugerat faptul că portughezul s-a întors la Old Trafford pentru a-și revendica locul pe postul de aripă, nu pentru a juca în centru.
Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM O ORĂ
Ronaldo și-a început cariera în stânga, unde a jucat în mod regulat în primul lui mandat la Manchester United. Au urmat apoi 9 ani la Real Madrid, iar aici a evoluat în majoritatea pozițiilor de atac, înainte de a se transforma în cele din urmă într-un atacant central.

Paulo Di Canio: "Îl văd încă începând din stânga, dar United are alți jucători în aceeași poziție"

Di Canio a declarat că nu este convins că Ronaldo vrea să fie folosit ca atacant central la Manchester United:
https://i.eurosport.com/2021/09/02/3211643.jpg
"Ronaldo va îmbunătăți nivelul tehnic al echipei, dar se alătură unei formații cu mulți jucător de atac în benzile laterale. Solskjaer a spus că îl vede ca un atacant central, dar Ronaldo nu a vrut să joace pe acest post la Juventus. Îl văd încă începând din stânga, dar United are alți jucători în aceeași poziție, poate juca acolo inclusiv Sancho, pentru care s-au plătit 85 de milioane de euro".
Tot pe marginea acestui subiect, fostul golgheter al echipei West Ham United a adpugat faptul că Marcus Rashford se va întoarce, iar pentru atac mai sunt Mason Greenwood și Anthony Martial. "Solskjaer le dă liberatte atacanților în față, așa că acest lucru ar putea fi bun pentru Ronaldo. Există entuziasm, dar rămâne de văzut dacă Ronaldo va fi o prezență greoaie, așa cum a fost Zlatan Ibrahimovic. Uneori, jucătorii tineri fără prea multă personalitate nu înțelegeau ce își dorește de la ei".
Cristiano este așteptat să facă parte din echipe pe 11 septembrie, în meciul din etapa a 4-a din Premier League, programat pe teren propriu cu Newcastle. Portughezul va purta tricoul cu numărul 7, după ce Edinson Cavani a fost de acord să predea numărul și să-l preia pe cel cu numărul 21, pe care îl poartă și la naționala Uruguay.
https://i.eurosport.com/2021/09/03/3212235.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
ACUM 7 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 9 ORE