Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 16/01/2022 la 19:13 GMT+2

Arsenal vrea să-l împrumute pe mijlocașul Djed Spence, de la Nottingham Forest, după ce acesta a avut o evoluție foarte bună în partida de FA Cup câștigată de divizonara secundă.

Arsenal-Trainer Mikel Arteta hat mit Personalsorgen zu kämpfen

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
După eliminarea surprinzătoare din FA Cup, Arsenal vrea să transfere de la echipa care le-a produs înfrângerea. Evoluția lui Spence, mijlocașul în vârstă de 21 de ani, a atras atenția clubului londonez, Arteta dorindu-l sub formă de împrumut pe Emirates în această perioadă de mercato. Ian Wright, legenda "tunarilor", a descris performanța jucătorului din meciul de cupă ca fiind "incredibilă". Acest lucru a fost remarcat și de oficialii celor de la Arsenal.
Spence, mijlocașul care aparține de Middlesbrough, este cotat la aproximativ 12 milioane de euro, iar singura variantă posibilă ca acesta să ajungă pe Emirates ar fi sub formă de împrumut, deoarece a evoluat deja în acest sezon la două echipe, iar un transfer definitiv la Arsenal ar fi imposibil în acest moment.
"Tunarii" caută să-și întărească flancul drept, după ce Hector Bellerin este împrumutat la Betis și cel mai probabil va fi cedat definitiv în vară. Spence reprezintă o variantă și de viitor, evoluând în acest sezon pentru Nottingham în 20 de partide. Este de așteptat și modul în care va evolua în următoarea etapă de FA Cup, echipa sa întâlnind o altă formație de Premier League, anume Leicester.

Roma, Inter și Southampton sunt și ele interesate de mijlocașul englez

Arsenal nu este singura echipă care i-a observat potențialul lui Spence. Roma este interesată tot mai mult de jucători englezi, după ce i-a împrumutat pe Tammy Abraham și Ainsley Maitland-Niles, de la Chelsea, respectiv Arsenal. Totodată, Djed Spence ar putea rămâne în Anglia, Southampton purtând discuții în vederea unui posibil împrumut al englezului pe St. Mary.
Deși Djed Spence a fost împrumutat la Nottingham Forest pentru că nu mai făcea parte din planurile lui Neil Warnock la "Boro", englezul a atras toate privirile după parcursul incredibil din FA Cup al actualei sale echipe, iar o mutare la Arsenal pare din ce în ce mai posibilă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo