Arsenal se bucură în această perioadă de o revenire în prim-planul Premier League, în urma rezultatelor din primele 17 etape reușind să revină în Top 4. Așadar, londonezii au multe speranțe căpot lupta din nou pentru o calificare în Liga Campionilor, astfel că vor trata perioada mercato din ianuarie cu mare interes, în tentativa de a-și maximiza șansele în atingerea obiectivului. Și mai ales că tocmai a apărut și cazul controversat al lui Pierre-Emerick Aubameyang.
Atacantul gabonez a pierdut banderola de căpitan și a fost exclus din lot la ultimele jocuri, după ultima escapadă pe care a avut-o, iar Mikel Arteta nu se mai bazează pe serviciile lui, cel puțin în această perioadă festivă. Auba a fost exclus și de la antrenamentele primei echipe și nu nu ar fi exclus ca el să fie vândut sau împrumutat în perioada de transferuri din ianuarie.
Premier League
Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez
ACUM 4 ORE

Arsenal îl vrea pe Dejan Kulusevski de la Juventus

Managerul spaniol este dornic să își întărească echipa în ianuarie, iar cum transferul lui Dusan Vlahovic de la Fiorentina pare greu de rezolvat la începutul anului viitor, urmărește deja și alte piste. Daily Mail, care citează surse din Italia, notează faptul că Arsenal studiază un transfer al lui Dejan Kulusevski de la Juventus.
Jucătorul în vârstă de 21 de ani are un contract cu formația din Torino până în 2025, după ce a venit ca un jucător promițător de la Parma în vara anului trecut. Internaționalul suedez are un gol în 15 meciuri în acest sezon. Suedezul a jucat destul de puțin sub comanda lui Max Allegri, având doar 4 meciuri ca titular și în general în partide cu mize mai mici.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Deocamdată, Arsenal se mai bazează în atac în special pe Martinelli și Lacazette. Nketiah și Balogun nu sunt în acest moment jucători de atac cu care să se bată pentru Top 4. Așadar, clubul ar mai avea nevoie de cel puțin un om de atac partea a doua a sezonului. Londonezii nu au mai terminat între primele patru formații dun 2016.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 10 ORE
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM O ZI