Arsenal a avut un start dezastruos de sezon, având 0 puncte după 3 etape, dar echipa lui Arteta s-a metamorfozat apoi și nu a mai pierdut niciun meci, ajungând până pe locul 5 în Premier League.
Rezultatele bune din ultima vreme s-au datorat mai degrabă unei apărări exacte, decât unui atac prolific, astfel că "tunarii" vor neapărat un atacant de mare valoare încă din iarnă. Lacazatte și Aubameyang sunt departe de forma care i-a consacrat și Arteta a cerut urgent întăriri.
Primul pe listă a fost Dusan Vlahovic, șefii de pe Emirates fiind gata să ofere cele 80 de milioane de € pe care le solicită Fiorentina în schimbul perlei sale. Doar că jucătorul se pare că nu vrea să audă de o mutare la Arsenal, iar presa engleză a notat că agenții sârbului nu răspun la telefon când sunt sunați de reprezentanții londonezilor.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
ACUM 6 ORE
Citește și:

Arsenal îl vrea pe Dejan Kulusevski

Asta poate fi un semnal că viitorul lui Vlahovic s-a decis deja, iar Arsenal s-a reorientat deja. Conform Sky Sport Italia, "tunarii" îl vor pe Dejan Kulusesvski, suedezul care a intrat într-un con de umbră la Juventus. Folosit de obiecei în banda liniei ofensive de Allegri, Kulusevski a marcat un singur gol în cele 15 apariții din acest sezon.
Șansele ca Arsenal să-l poată lua pe Kulusevski în iarnă sunt cât se poate de mari, deoarece Allegri e dispus să-l cedeze. Juventus vrea la rândul ei un atacant, Morata fiind într-o formă deplorabilă, iar pentru asta are nevoie de bani, ori vânzarea lui Kulusevski ar putea aduce un profit substanțial.
Paradoxul că prima țintă a piemontezilor este chiar Dusan Vlahovic, fotbalistul dorit și de Arsenal. Presa din "Cizmă" scrie că Vlahovic are oferte multiple de la echipa mari, dar și-ar dori să continue în Serie A, un campionat pe care îl cunoaște și unde a dovedit deja că poate face ravagii în orice defensivă.
Torinezii l-au cumpărat pe suedez pentru 35 de milioane de € în ianuarie 2020, de la Atalanta, iar cota sa de piață este cam la același nivel și în prezent. Arsenal și-ar permite fără probleme o asemenea sumă și e de așteptat ca mutarea să fie perfectată dacă jucătorul va fi de acord să lase Serie A pentru Premier League.
Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39