Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, amendată după derby-ul cu City! Cât trebuie să plătească "tunarii" pentru conduita jucătorilor

Alex Masgras

Actualizat 06/01/2022 la 13:43 GMT+2

Arsenal a pierdut dramatic derby-ul cu Manchester City din prima zi a anului, chiar în ultimele minute, iar acum este bună de plată. Echipa lui Mikel Arteta a fost amendată de federație pentru modul în care s-au comportat jucătorii în timpul partidei de pe Emirates.

Les joueurs d'Arsenal, Lacazette et Partey en tête, ont beau protesté, l'arbitre a déjà exclu Gabriel, lors du match face à Manchester City (1-2)

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a fost amendată cu 20,000 de lire sterline de către FA pentru modul în care s-au comportat jucătorii lui Mikel Arteta în timpul derby-ului cu Manchester City. În prima zi a anului 2022, Arsenal a pierdut pe teren propriu partida contra echipei lui Pep Guardiola, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0.
picture

7 minute ireale în Arsenal - City: penalty cu VAR, ocazii monumentale pentru tunari și roșu Gabriel

Incidentul invocat de FA a avut loc în minutul 59 al întâlnirii, la scorul de 1-1, atunci când Gabriel a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Acesta l-a faultat pe Gabriel Jesus la doar două minute după ce primise primul cartonaș galben, iar coechipierii săi au protestat vehement decizia centralului Stuart Atwell.
Arsenal deschisese scorul pe Emirates, grație golului marcat de Bukayo Saka în minutul 31. Oaspeții au egalat în minutul prin Mahrez, care a transformat o lovitură de la 11 metri. După eliminarea lui Gabriel din minutul 59, Arsenal a rezistat doar până în minutul 90+3, atunci când Rodri a obținut toate cele trei puncte pentru cetățeni.
picture

Derby cu de toate la Arsenal - Man City! Martinelli a ratat cu poarta goală, iar Gabriel, eliminat

Meciul tur al lui Arsenal cu Liverpool din Cupa Ligii, amânat

După înfrângerea din prima zi a anului, pentru Arsenal ar fi trebuit să urmeze partida de astăzi contra lui Liverpool. Din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19 din lotul lui Jurgen Klopp, partida nu va mai avea loc astăzi, ci pe 20 ianuarie. Astfel, meciul de pe Anfield se va juca așa cum a fost stabilit de la bun început, pe 13 ianuarie, dar va fi considerat meciul tur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo