Arsenal este la două meciuri distanță de a reveni în Champions League după o pauză de 6 ani, iar ambțiile pentru viitorul sezon sunt mari. Arteta are însă nevoie de întăriri, în special în atac, deoarece Lacazatte va pleca aproape sigur, iar Pepe și Nketiah l-ar putea urma.
Conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano, cea mai bună sursă în materie de transferuri, "tunarii" au perfectat deja prima achiziție pentru noul sezon. Este vorba despre Marquinhos, un atacant de numai 19 ani care joacă la Sao Paulo, club care l-a și crescut.
Arsenal va plăti doar 3-3,5 milioane de € pentru fotbalistul care a jucat la echipa mare a lui Sao Paulo în acest sezon și a adunat în trecut selecții la naționalele de juniori ale Braziliei.
Premier League
Guardiola, uluit de Liverpool: "Nu am văzut în viața mea așa echipă". Pep a făcut gluma anului
ACUM 28 MINUTE
Citește și:

Arsenal, gata să ofere peste 50 de milioane de € pentru Gabriel Jesus

Principala țintă a "tunarilor" pentru această vară este Gabriel Jesus. Brazilianului de 25 de ani îi va fi imposibil să joace prea mult la City după transferul lui Haaland, astfel că e decis să schimbe tabăra. Contractul său expiră în 2023, iar City este dispusă să-l cedeze acum, pentru a nu-l pierde gratis în vara anului viitor.
Chiar dacă Jesus mai are doar un an de contract, Arsenal e gata să plătească o sumă consistentă în schimbul său. Oferta s-ar putea ridica până la 60 de milioane de €, ceea ce l-ar transforma pe brazilian în al 3-lea cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal, după Nicolas Pepe (80 de milioane de €) și Pierre Emerik Aubameyang (63,75 milioane de €.
Șefii "tunarilor" s-au înțeles deja cu jucătorul, care este tentat de ideea de a evolua pe Emirates, mai ales că a rămas îm relații bune cu Arteta din perioada în care ibericul a fost secundul lui Guardiola la City. Rămâne ca cele două cluburi să bată palma, dar pare că e doar o chestuine de timp până când totul se va oficializa, fiind greu de crezut că City va refuza o asemenea ofertă pentru un jucător care va fi în plan secund din sezonul viitor.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 13 ORE
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47