Arsenal este gata să-și asume o pierdere financiară importantă în cazul lui Pepe, în încercarea de a-l forța să accepte o plecare în vară, după cum a evidențiat The Mirror. Mikel Arteta are planuri mari pentru fereastra de transfer de vară, deoarece caută să continue să-și schimbe echipa.
Managerul spaniol vrea să-și întinerească și mai mult echipa, după ce în vara trecută a făcut deja un pas în acest sens, prin aducerea pe Emirates a jucătorilor Ben White, Aaron Ramsdale și Takehiro Tomiyasu. Arsenal a cheltuit peste 100 de milioane de lire sterline pe achiziții în 2021. Pe de altă parte, a obținut sume considerabil inferioare prin vânzarea de jucători.

Arsenal, gata să-și asume o "gaură financiară" de 56 de milioane de euro în cazul lui Pepe

Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 14 ORE
Pentru această vară, Arteta ia în considerare să se despartă de câțiva jucători, care nu mai intră în planurile lui. Iar unul dintre aceștia este Pepe, jucător pentru care Arsenal a plătit în jur de 86 de milioane de euro în 2019, pentru transferul de la Lille. Deși a venit pe Emirates ca o mare vedetă, internaționalul naționalei Coastei de Fildeș nu a conformat investiția. El va intra în vară în ultimul an de contract, iar Arteta îl vrea plecat. În primul rând pentru că nu mai pune baza pe el, iar în al doilea rând să mai recupereze ceva din suma plătită.
Pep a avut 16 apariții în Premier League în acest sezon, de cele mai multe ori din postura de rezervă, și a marcat un singur gol. În sezonul trecut, el a marcat 10 goluri pentru Arsenal și părea că era pregătit să joace un rol mai important în echipă.Dar forma tânărului Bukayo Saka l-a determinat pe Arteta să meargă pe mâna tânărului internațional englez.
Potrivit CalcioMercato, Arsenal l-au prețuit pe Pepe la doar 30 de milioane de euro, în încercarea de a atrage interesul altor cluburi pentru serviciile jucătorului. Clubul este dispus, așadar, să își asume o pierdere de 56 de milioane de euro, raportat la cât a plătit clubului francez Lille. Arterta va avea nevoie de fiecare bănuț pe care îl poate obține.
Întrebat dacă se așteaptă ca Arsenal să facă noi transferuri, Arteta a răspuns: "Da, mă aștept. Cred că ambele competiții, Liga Campionilor și Europa League, necesită o echipă mult mai bine acoperită pe posturi, deoarece numărul de jocuri pe care le joci este mai mare. "

Rezumatul partidei Arsenal - Brighton 1-2. Trupa de pe Emirates, în stare de șoc!

Arsenal luptă pentru o revenire în Liga Campionilor, dar în acest weekend a suferit un eșec neașteptat pe teren propriu cu Brighton, scor 1-2. Astfel, echipa lui Arteta este acum la 3 puncte în spatele lui Tottenham, ocupanta locului 4.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
ACUM O ZI
Premier League
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Liverpool! AC Milan, viitoarea destinație
ACUM O ZI