Nou-promovata Brentford și campioana Europei Chelsea au fost adversarele "tunarilor" din primele două etape, ambele înscriind câte 2 goluri în poarta apărată de Leno. Suporterii lui Arsenal au ajuns la capătul răbdării și l-au luat pe sus pe Mikel Arteta, omul pe care aceștia îl văd responsabil pentru rezultatele foarte slabe ale echipei favorite.
După înfrângerea încasată duminică pe teren propriu, în fața lui Chelsea, fanii "tunarilor" i-au blocat mașina lui Mikel Arteta, somându-l să plece de la echipă. Frustrați după ce au văzut pe teren, fanii i-au transmis lui Arteta "să-și facă un favor și să părăsească echipa cât mai repede cu putință", după cel mai slab debut de sezon din ultimii 118 ani.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 3 ORE

Fanii lui Arsenal s-au săturat! L-au somat pe Arteta să-și dea demisia

Arsenal a suferit duminică o nouă înfrângere dureroasă în Permier League, după ce a încasat goluri de la Romelu Lukaku, de curând revenit în Anglia, și de la Reece James. Oaspeții au plecat de pe Emirates Stadium cu cele 3 puncte. Prin urmare, Arsenal nu a reușit să înscrie până acum vreun gol sau să obțină vreun punct în Premier League în noul sezon.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png
Fanii au ajuns la capătul puterilor, chiar dacă e început de campionat, iar la finalul meciului cu Chelsea i-au huiduit pe jucători la ieșirea de pe teren, fiind nemulțumiți de tot ce se întâmplă la club. După meci, Arteta a fost urmărit și înconjurat de suporterii furioși, care i-au cerut să plece de la echipă.
Situația nu se anunță îmbucurătoare pentru Arsenal, care întâlnește în etapa a treia din Premier League pe campioana Angliei, Manchester City, în deplasare. În acest moment, oficialii lui Arsenal vorbesc deja cu 2 antrenori în vederea demiterii lui Arteta.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Liga
Real Madrid vrea să-și ia un fundaș din Premier League! Oferta pe care au pregătit-o "galacticii"
28/03/2022 LA 09:10