Articol scris de Marius Sechea
Arsenal a ratat calificarea în Champions League, iar oficialii clubului sunt gata să bage adânc mâna în buzunar pentru întărirea echipei, astfel încât obiectivul să fie atins în sezonul viitor. Șefii de pe Emirates vor să profite de concurența uriașă de la Manchester City și încearcă să-i transfere pe Gabriel Jesus și Oleksnadr Zinchenko.
Internaționalul ucrainean în vârstă de 25 de ani e văzut ca fiind omul care ar putea întări mijlocul echipei lui Arteta, dar ar putea fi folosit și pe postul de fundaș stânga. Zinchenko a jucat majoritatea meciurilor de la City pe postul de fundaș, dar la naționala Ucrainei evoluează pe postul de mijlocaș.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Ionuț Radu pleacă de la Inter Milano. Destinația portarului român
19/06/2022 LA 11:14
Atât Zinchenko, cât și Jesus au pus umărul la cele patru titluri câștigate de City în ultimii cinci ani, iar Guardiola îi consideră a fi jucători importanți. Cu toate astea, antrenorul de la City nu le pune în bețe în roate jucătorilor care vor să plece, dacă transferului sunt favorabile pentru club.
Jesus vrea să dovedească că încă e un atacant pe care se poate conta, așa că e de așteptat să părăsească gruparea de pe Etihad, având în vedere că City s-a întărit prin transferurile lui Haaland și Julian Alavarez.
Viitorul lui Zinchenko pare a fi puțin mai complicat, având în vedere că ucraineanul vrea să lupte pentru postul său la Manchester City.
Citește și:

ARSENAL E FOARTE APROAPE DE A-ȘI ASIGURA SEMNĂTURA LUI ALVARO MORATA

Atacantul spaniol a fost de mult o țintă pentru Arsenal, londonezii încercând să-l transfere și la începutul anului. Însă se pare că șansele ca spaniolul să ajungă la "tunari" sunt destul de mari, suma preconizată a transferului fiind în jur de 25 de milioane de lire sterline.
Spanioul a fost împrumutat de Atletico Madrid la Juventus și aceasta ar fi prima revenire a spaniolului în Premier League, după perioada dezastruoasă petrecută la Chelsea. Torinezii nu doresc să investească o sump substanțială pentru transferul său definitiv, mai ales că și-au rezolvat problemele din atac odată cu achiziționarea lui Vlahovic. Astfel, Arsenal nu are o rivală serioasă pentru atacantul iberic și sunt șanse mari să se ajungă curând la un acord.
Premier League
Arsenal, prima mare lovitură în mercato! A dat 40 de milioane de € pe un mijlocaș cu cifre excelente
17/06/2022 LA 13:42
Liga
Atletico Madrid, pe urmele unui fotbalist din Ligue 1! Care e principala problemă a lui Simeone
10/06/2022 LA 17:06