Nu, nu este vorba despre noua senzație a tenisului masculin, ci despre Carlos Alcaraz, mijlocașul celor de la Racing Club. Potrivit Marca, Arsenal și Tottenham îl doresc pe argentinian de 19 ani.
Cunoscut și sub numele Charly Alcaraz, acesta este considerat noul mare produs de export al celor de la Racing Club după Lautaro Martinez, jucător care a confirmat deja în Europa.
Arsenal și Tottenham nu se luptă doar pentru locul 4, loc care duce în grupele UEFA Champions League, ci și pentru semnătura mijlocașului argentinian. Potrivit Football London, echipa care va evolua în Champions League sezonul viitor va avea șanse mai mari pentru semnătura mijlocașului argentinian.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 2 ORE
Lupta pentru Carlos Alcaraz nu este una ușoară, deoarece printre echipele din Europa care s-au mai interesat de jucătorul de la Racing Club se numără Atletico Madrid, Sevilla, Juventus, Inter sau AC Milan.

Rezumatul derby-ului Tottenham - Arsenal, câștigat categoric de formația lui Antonio Conte

Citește și:

Racing Club nu îl va ceda ușor pe Alcaraz

În vârstă de 19 ani, Charly Alcaraz mai are contract cu Racing Club până în anul 2026, iar clubul argentinian nu îl va ceda ușor pe acesta. În acest moment, clauza sa de reziliere este de 25 de milioane de euro, dar clubul este dispus să îl lase și pentru 20 de milioane de euro plus un procent consistent în cazul unui eventual transfer.
În vara anului 2018, Lautaro Martinez fost cumpărat de Inter de la Racing Club în schimbul a 25 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
În cele 17 partide pe care le-a disputat în toate competițiile din acest sezon, Alcaraz a marcat cinci goluri și a oferit două pase de gol. În ultimul meci al lui Racing Club, în victoria cu 5-0 în fața celor de la Aldosivi, Alcaraz a marcat două goluri.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 4 ORE
Premier League
Liverpool se pregătește de sărbătoare! Clubul a anunțat deja când va avea loc parada
ACUM 7 ORE