Articol scris de Andrei Nicolae
Victoria de pe Carrow Road este a patra la rând pentru Arsenal în campionat, iar Mikel Arteta crede că echipa sa începe să își formeze o identitate după un start ratat de sezon.
La finalul partidei, Arteta a lăudat evoluția echipei sale, care începe să intre în discuția pentru Top 4. Managerul spaniol a adus în discuție întregul progres făcut de Arsenal de la începutul sezonului, când se afla pe ultimul loc după trei etape disputate, până în prezentul care o vede pe trupa londoneză pe o poziție pe care nu s-a mai aflat de câțiva ani.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24
"Mergem pe fiecare teren să încercăm să ne impunem jocul și acesta a fost un exemplu foarte bun. Este o victorie mare pentru noi. Modul în care am dominat de la bun început și calitatea pe care am arătat-o, sunt foarte fericit. Direcția în care o ia echipa, cum creștem, înțelegerea, unitatea și suportul de la fani pe fiecare teren este legat de modul în care vrem să jucăm noi", a declarat Mikel Arteta.
În partida de pe Carrow Road, Bukayo Saka a deschis scorul în al șaselea minut și a făcut dubla la 3-0, după un gol secund marcat de Tierney. Lacazette a marcat la rândul său din penalty pe final, iar Emile Smith Rowe a închis tabela la 5-0 în minutele de prelungire.
Citește și:

Dean Smith cere mai mult de la jucătorii săi

Managerul lui Norwich, Dean Smith, a fost dezamăgit de prestația echipei sale, care a fost fluierată de proprii fani la finalul partidei. Antrenorul englez a vorbit despre diferența imensă din jocul băieților săi, în comparație cu meciul pe care l-au avut cu Manchester United:
"Suntem mai buni decât atât. Standardele noastre au scăzut drastic după meciul cu Manchester United. Nu am marcat de patru meciuri. Am avut șanse și nu am profitat de ele. Trebuie să devenim o echipă grea de învins."
Norwich se află la coada clasamentului din Premier League, la trei puncte distanță de Watford, prima echipă care este deasupra liniei de plutire. Echipa lui Ranieri are însă două meciuri în minus față de cea a lui Smith.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16
Premier League
Arsenal nu renunță la Vlahovic! Suma uriașă pe care sunt dispuși să o investească în transfer
11/01/2022 LA 07:30