Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"

Bianca Dumitru

Actualizat 27/09/2021 la 07:44 GMT+3

Arsenal a învins-o cu scorul de 3-1 pe Tottenham, iar antrenorul Mikel Arteta a dedicat victoria fanilor. Tehnicianul i-a câștigat încrederea lui Gael Clichy, care este de părere că Arteta poate fi următorul Arsene Wenger.

Mikel Arteta, Manager of Arsenal celebrates their side's third goal scored by Bukayo Saka of Arsenal (not pictured) during the Premier League match between Arsenal and Tottenham Hotspur at Emirates Stadium on September 26, 2021 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a obținut o victorie importantă duminică seară pe teren propriu, în fața celor de la Tottenham, scor 3-1. 'Tunarii' le-au dat cele trei lovituri oaspeților în doar 22 de minute, pe parcursul primei reprize de joc, prin Emile Smith-Rowe, Pierre-Emerick Aubameyang și Bukayo Saka, în timp ce Son Heung-Min a înscris golul lui Tottenham.
La finalul partidei, antrenorul lui Arsenal a declarat că victoria este a fanilor, care au rămas alături de echipă în cele mai dificile momente de la începutul acestui sezon.
"Astăzi am oferit un exemplu din ceea ce putem face. Este o zi specială. Această victorie este pentru suporteri. Ei erau acolo când aveam nevoie de sprijinul lor și acum încercăm să creăm o legătură cu ei.
Cred că în viață trebuie să dai dovadă de recunoștință. Acești oameni au stat alături de acest club și de acești jucători întotdeauna. Această victorie este pentru ei", a spus Mikel Arteta, a cărui formație a ajuns la trei victorii consecutive în Premier League.
picture

Arsenal - Tottenham 3-1. Rezumatul unuia dintre cele mai bune meciuri făcute de "tunari" post Wenger

Vot de încredere pentru Arteta

Înainte de meciul cu Tottenham, Gael Clichy i-a oferit un vot de încredere lui Mikel Arteta. Fostul fundaș al lui Arsenal a declarat că tehnicianul de 39 de ani poate fi următorul Arsene Wenger.
"Arteta are atât de multe cunoștințe și a avut luxul să învețe de la Pep Guardiola. Eu chiar cred că, pe termen lung, el ar putea fi următorul Arsene Wenger. Este destul de tânăr și cred cu adevărat, având în vedere că are destul timp la dispoziție, că va dovedi că oamenii se înșeală dacă nu cred în el", a declarat Gael Clichy pentru BBC.
În acest moment, după primele 6 etape, Arsenal este pe locul 10 în clasamentul din Premier League, cu 9 puncte, fiind la egalitate cu Tottenham și Brentford. În următoarea rundă, echipa lui Mikel Arteta va primi vizita celor de la Brighton, sâmbătă, de la ora 19:30. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo