Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aston Villa a mai pus ochii pe un star din La Liga! Cine este fotbalistul pentru care insistă Steven Gerrard

Bianca Dumitru

Publicat 19/01/2022 la 07:08 GMT+2

După transferul lui Philippe Coutinho, Aston Villa mai țintește un star din La Liga. Este vorba despre Luis Suarez, atacantul lui Atletico Madrid, al cărui contract cu formația lui Diego Simeone se încheie la finalul acestui sezon.

Steven Gerrard

Credit imagine: AFP

Steven Gerrard are nevoie de întăriri la Aston Villa, echipă aflată pe locul 13 în clasamentul din Premier League, cu 23 de puncte acumulate după 20 de meciuri. După transferul lui Philippe Coutinho, antrenorul a pus ochii pe un alt star din Spania, pe care îl cunoaște foarte bine.
Este vorba despre Luis Suarez, fostul său coechipier de la Liverpool, cu care are o relație strânsă de prietenie. Conform jurnalistului Gerard Romero, atacantul lui Atletico Madrid este dorit înapoi în Premier League, iar oferta este una tentantă pentru uruguayanul care ar fi refuzat deja alte variante.
Suarez ar fi fost dorit în campionatul Braziliei, de 3 echipe de pe primele 5 locuri ale clasamentului, Atletico Mineiro, Corinthians și Palmeiras, dar și în Arabia Saudită, unde ar fi putut câștiga o sumă importantă de bani.
Niciuna dintre aceste oferte nu l-a convins pe fotbalistul care mai are contract cu campioana Spaniei până la finalul acestui sezon, iar unul dintre principalele motive care l-au determinat pe Suarez să se mai gândească este posibilitatea de a ajunge sub comanda lui Gerrard.
Antrenorul spunea în trecut despre uruguayan că este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, iar relația pe care o întreține cu el ar putea conta enorm în decizia pe care atacantul de 34 de ani o va lua în următoarea perioadă. În plus, Luis Suarez ar putea fi tentat de varianta Aston Villa și prin faptul că această mutare l-ar face să revină în campionatul în care s-a făcut remarcat cu adevărat în prim-planul fotbalului european.
Citește și:

Luis Suarez, dorit și în MLS

Luis Suarez nu a încheiat anul 2021 în cea mai bună formă a carierei sale. Fotbalistul trece printr-o perioadă destul de dificilă, fiind nemulțumit de faptul că Diego Simeone l-a scos de pe teren înainte ca el să reușească să înscrie în repetate rânduri.
Uruguayanul nu a mai dat un gol în La Liga de la începutul lunii noiembrie, iar din această cauză fotbalistul a adunat multă frustrare, nervii făcându-se simțiți la ultimele meciuri din 2021. În aceste condiții, presa din Spania a început de la finalul lunii decembrie să vorbească despre variantele pe care fostul jucător de la Barcelona le are în acest moment.
Conform celor de la Mundo Deportivo, oficialii campioanei Spaniei nu i-au făcut deocamdată nicio ofertă de prelungire a înțelegerii, însă Luis Suarez nu duce lipsă de oferte. Uruguayanul, care ar fi lasat să se înțeleagă că ar vrea să evolueze în Statele Unite, este dorit de Inter Miami, echipa lui David Beckham analizându-i situația atacantului de 34 de ani.
Americanii și-ar fi dorit să-l transfere încă din 2020, dar atunci Suarez a spus că își dorește să mai joace un pic în Europa. Acum, fiind mai aproape de finalul carierei, fotbalistul ar putea alege să facă pasul spre MLS.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo