Jonathan David este unul dintre cei mai apreciați tineri atacanți din Europa, după ce a marcat 25 de goluri în campionat în ultimele 18 luni, câștigând campionatul sezonul trecut cu Lille. Agentul fotbalistului a confirmat deja că Jonathan David va părăsi echipa franceză Lille la sfârșitul sezonului.
Atacantul cotat la 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a atras interesul mai multor cluburi mari din Europa, inclusiv Liverpool și Arsenal din Premier League, campionat în care va ajunge cel mai probabil, având în vedere ultima declarație a agentului său. David a marcat 25 de goluri în campionat de când a ajuns la Lille de la echipa belgiană Gent în vara anului 2020, ajutându-și echipa să câștige titlul Ligue 1 în ultimul sezon.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
ACUM 5 ORE

Liverpool și Arsenal sunt în cursă pentru semnătura lui Jonathan David

În plus, David este familiarizat și cu evoluțiile la națională, el a bifat deja 24 de selecții la seniori pentru Canada de la debutul său la nivel internațional în septembrie 2018. În plus, el a înscris deja 18 goluri pentru naționala Canadei. David mai are trei ani și jumătate de contract cu Lille, dar agentul său, Nick Mavromaras, nu se așteaptă ca el să fie în continuare la Lille anul viitor.
"Pentru noi, obiectivul este să încheiem sezonul la Lille, dar va fi ultimul său sezon acolo din mai multe motive. Cred că Premier League este cea mai bună opțiune pentru el. Îi place foarte mult și Spania și pentru că îi place să fie printre jucători foarte tehnici. Aceste două campionate sunt marea lui prioritate, dar nimic nu este exclus. Nu se știe niciodată ce s-ar putea întâmpla, mai ales când pot apărea oferte de la PSG sau cluburi mari italiene. Este normal ca toate aceste mari cluburi să fie interesate de golgheterul din Ligue 1", a declarat Mavromaras pentru Radio Canada.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 8 ORE
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11