Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Avram Glazer, proprietarul lui Manchester United, a mai cumpărat o echipă

Alex Masgras

Actualizat 01/12/2021 la 17:23 GMT+2

Avram, Glazer, proprietarul lui Manchester United, a pătruns în lumea cricketului, după ce a cumpărat o franciză în nouă ligă T20 din Emiratele Arabe Unite.

Avram Glazer

Credit imagine: Eurosport

Avram Glazer (61 de ani), co-proprietarul lui Manchester United, a cumpărat o franciză în noua ligă de cricket din Emiratele Arabe Unite. Astfel, el devine proprietarul uneia dintre cele 6 francize din T20 League, competiție care urmează să își facă debutul în luna februarie a anului viitor.
La începutul acestui an, familia Glazer a încercat să cumpere una dintre cele două noi francize ale IPL, principala ligă de cricket din India. De asemenea, el deține și echipa de fotbal american Tampa Bay Buccaneers, campioana sezonului trecut din NFL.
"Sunt foarte încântat să fac parte din formarea UAE T20 League. Această ligă promite să devină o competiție de clasă mondială care va ajuta la dezvoltarea cricketului în Emirate", a declarat Glazer.

Familia Glazer, contestată de fanii lui Manchester United

Familia Glazer este proprietara lui Manchester United din anul 2005, aceasta fiind contestată de ani de zile de suporterii "diavolilor roșii". În luna mai a acestui an, suporterii lui Manchester United au cauzat și amânarea derby-ului cu Liverpool, în semn de protest față de conducerea clubului și față de planurile Super Ligii de fotbal.
În 2005, familia Glazer a cumpărat clubul printr-un împrumut la bancă, iar garanția acestora a fost chiar clubul. În ultimii 15 ani, clubul Manchester United a plătit aproximativ 1,5 miliarde de euro pentru a acoperi datoriile familiei Glazer, perioadă în care patronii și-au plătit dividende și au ieșit cu mai mulți bani decât au investit inițial în club.
Nemulțumirile fanilor sunt legate și de infrastructură, deoarece conducerea clubului nu a investit deloc în stadionul Old Trafford și a bazei de antrenament de la Carrington.
Joi seară, Manchester United o va întâlni pe teren propriu pe Arsenal. Manchester United-Arsenal este joi, de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo