Articol scris de Andrei Nicolae
Atacantul de 24 de ani a înregistrat una dintre cele mai slabe campanii de când este jucătorul lui United, după ce a fost folosit titular în doar 12 partide de Premier League și a marcat de cinci ori în toate competițiile. Forma slabă a lui Rashford poate contribui la deciziile pe care noul antrenor de pe Old Trafford, Erik ten Hag, le va lua după ce va ajunge în Premier League.
Tehnicianul batav a anunțat că vrea să aducă un suflu nou la echipa din Manchester, iar conducerea a confirmat că îl va ajuta pe olandez cu un buget de transferuri foarte mare pentru vară. Ten Hag este pregătit să aducă la United jucători precum Declan Rice, Darwin Nunez sau Harry Kane, care pot schimba fața "diavolilor roșii".
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM O ZI
Ten Hag vrea să se despartă de jucători pe care nu îi mai consideră demni de a îmbrăca tricoul lui United, iar Rashford se poate afla pe lista sa. Barcelona este pregătită să îi ofere atacantului englez o nouă șansă dacă va fi îndepărtat de Ten Hag, potrivit cotidianului Sport. Sursa citată continuă prin a afirma că Barca l-au urmărit pe Rashford constant și că îi admiră versatilitatea din atac.
Mutarea lui Rashford pe Camp Nou poate fi împiedicată însă de situația financiară a clubului catalan, care întâmpină în continuare probleme de ordin economic. Contractul lui Rashford cu United expiră în 2023, iar "diavolii roșii" au opțiunea de a-i prelungi înțelegerea cu încă un an, însă în cazul unei oferte consistente, atacantul poate fi lăsat să plece de conducerea de pe Old Trafford.
Citește și:

Rashford se află în declin

Jucătorul de 24 de ani poate pleca de pe Old Trafford deși este unul dintre favoriții suporterilor lui United, fiind un fost junior al academiei din Manchester. Rashford nu și-a găsit ritmul nici alături de echipa națională, la care nu a fost convocat pentru meciurile amicale din martie.
Atacantul englez se află în pericol să rateze lotul Angliei pentru Campionatul Mondial din Qatar și va trebui să-și demonstreze din nou valoarea în fața lui Southgate. Selecționata "celor trei lei" caută în Asia al doilea titlu mondial, după o pauză de 56 de ani.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM O ZI
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
IERI LA 07:05