Manchester City a făcut un prim pas greșit în lupta la titlu din acest sezon. Echipa lui Pep Guardiola a încheiat la egalitate partida cu Crystal Palace de luni seară, 0-0. Acest rezultat îi oferă lui Liverpool posibilitatea de a veni la un singur punct de Manchester City, în cazul unei victorii pe Emirates miercuri seară, în fața lui Arsenal.
În ciuda rezultatului de pe terenul lui Crystal Palace, Bernardo Silva rămâne optimist în ceea ce privește lupta la titlu. Portughezul consideră că echipa sa se află într-o poziție mai bună decât cea în care se află Liverpool și este încrezător pentru partida de pe Etihad de pe 10 aprilie:
"Nu am putut să marcăm și ar fi trebuit să marcăm. Mai sunt 9 meciuri, dar tot este mai bine să fii în poziția noastră decât în cea a lui Liverpool. Plus că ei trebuie să joace pe stadionul nostru așa că va fi captivant.
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 39 MINUTE
Nu e niciodată ușor să joc în deplasare în Premier League, indiferent de echipă. E mereu mai plăcut să câștigi decât să faci egal și ne doream să păstrăm avantajul de 6 puncte față de Liverpool.
A fost un meci dificil, am jucat bine. Chiar cred că am controlat partida, mai puțin în vreo două cazuri, când am pierdut posesia și au plecat pe contraatac. Nu și-au creat multe ocazii. Din păcate, nu am putut marca. Ar fi trebuit să marcăm, dar nu am făcut-o. Un meci frustrant", a declarat Bernardo Silva la finalul partidei.

Man City, remiză albă cu Crystal Palace! "Cetățenii" au pierdut 2 puncte, Liverpool poate profita

Citește și:

Liverpool are șansa să vină la un singur punct de Manchester City

Liverpool joacă miercuri seară pe Emirates o partidă restantă cu Arsenal. În cazul unei victorii, echipa lui Jurgen Klopp poate veni la un singur punct de liderul Manchester City, punând presiune cu câteva săptămâni înaintea meciului direct.
Pe 10 aprilie, Manchester City va primi pe Etihad vizita lui Liverpool, într-o partidă care poate decide în mare măsură soarta titlului.
În acest moment, Manchester City se află pe primul loc în Premier League, cu 70 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul al doilea, cu 66 de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.
Arsenal-Liverpool este miercuri seară de la 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 4 ORE
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 18 ORE