Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Breaking News | Arsenal - Wolverhampton, amânat din cauza problemelor grave din lotul "lupilor"

Nicu Savin

Publicat 26/12/2021 la 22:02 GMT+2

Seria amânărilor de meciuri din Premier League pare să nu se mai oprească. În această seară, liga engleză a anunțat că duelul dintre Arsenal și Wolvehampton, din etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni, a fost amânat la cererea oaspeților.

Arsenal's Bukayo Saka challenges for the ball against Wolves

Credit imagine: Getty Images

Arsenal s-a impus categoric pe terenul celor de la Norwich, scor 5-0, în etapa de Boxing Day. La finalul partidei, Mikel Arteta era foarte deranjat că echipa sa urma să joace peste numai 48 de ore un nou meci, cu Wolverhampton, în runda intermediară de la mijlocul acestei săptămâni.
picture

Arsenal a spulberat-o pe Norwich de Boxing Day! Rezumatul unui meci fără istoric

"Tunarii" vor avea timp suficient să se recupereze, deoarece partida nu va avea loc. "Lupii" au probleme grave la niveul lotului din cauza accidentărilor și a multiplelor cazuri pozitive de Covid-19, astfel că au solicitat ca meciul să fie amânat, iar oficialii Premier League au dat curs cererii.
"Consiliul de conducere a Premier League a acceptat cererea de amânare, deoarece Wolverhampton Wanderers nu are numărul necesar de jucători disponibili pentru meci (13 jucători de câmp și un portar) ,ca urmare a unui număr mare de cazuri pozitive de Covid-19 șiaccidentărilor", se arată în comunicatul emis de Premier League.
Wolverhampton nu a jucat nici în etapa de Boxing Day. Echipa lui Bruno Lage trebuia să o înfrunte pe teren propriu pe Watford, dar partida a fost amânată din aceleași motive.
Meciul dintre Arsenal și Wolverhampton este al 2-lea din etapa a 20-a din Premier League care este amânat. În această dimineață, duelul dintre Aston Villa și Leeds a avut această soartă, formația lui Bielsa fiind decimată de accidentări și de Covid-19.
Citește și:

PROGRAMUL MECIURILOR DIN A 20-A ETAPĂ A PREMIER LEAGUE

Marți, 28 decembrie
  • Crystal Palace - Norwich, ora 17:00
  • Southampton - Tottenham, ora 17:00
  • Watford - West Ham, ora 17:00
  • Leicester - Liverpool, ora 22:00
Miercuri, 29 decembrie
  • Chelsea - Brighton, ora 21:30
  • Brentford - Manchester City, ora 22:15
Joi, 30 decembrie
  • Everton - Newcastle, ora 21:30
  • Manchester United - Burnley, ora 22:15
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo