După Liverpool-Leeds și Wolverhampton-Watford, o nouă partidă din Premier League a fost amânată din cauza infectărilor cu Covid-19. Partida dintre Burnley și Everton, programată inițial pe 26 decembrie, de la ora 17:00, nu se va mai disputa.
Această decizie a fost luată după ce echipa lui Rafa Benitez se confruntă cu probleme de efectiv, atât în ceea ce privește jucătorii accidentați, cât și în ceea ce privește jucătorii accidentați.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 7 ORE
"Consiliul de administrație a Premier League a revizuit cererea clubului de a amâna partida din cauza noilor accidentări. Clubul a susținut că nu va putea să susțină partida din weekend, din cauza numărului insuficient de jucători pe care îl are la dispoziție, din cauza cazurilor de Covid-19 și a accidentărilor.
Consiliul a putut lua o decizie încă din această dimineață, înainte de Boxing Day, pentru a oferi claritate cluburilor și suporterilor acestora. Ne cerem scuze pentru aceste inconveniențe cauzate suporterilor", se arată în comunicatul Premier League.

Prima cerere a lui Everton a fost refuzată

Aceasta nu a fost prima cerere de amânare solicitată de Everton, în ceea ce privește partida de pe terenul lui Burnley. La conferința de presă de ieri, Rafa Benitez a fost extrem de supărat că Premier League a decis, în primă fază, ca partida să se desfășoare:
"Mă așteptam ca meciul să fie amânat, ținând cont de numărul de accidentări și infectați pe care îi avem. Este o surpriză că încă jucăm. Avem jucători care au probleme, pe care trebuie să îi forțăm și trebuie să jucăm cu jucători care poate nu sunt apți. Cine își va asuma responsabilitatea dacă se va întâmpla ceva? Treaba mea acum este să găsesc 11 jucători care să poate juca pe pozițiile corecte împotriva lui Burnley, ceea ce nu e ușor", declarase Rafa Benitez, după ce prima cerere a lui Everton de a amâna partida cu Burnley a fost amânată.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 12 ORE
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 14 ORE