Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou meci al etapei de Boxing Day a fost amânat din cauza infectărilor cu Covid

Alex Masgras

Actualizat 24/12/2021 la 14:28 GMT+2

Burnley-Everton este cel mai nou meci amânat din Premier League. După ce ieri au fost amânate alte două partide din etapa de Boxing Day, astăzi s-a făcut anunțul în legătură cu partida care trebuia să se desfășoare pe Turf Moor.

A positive COVID-19 self test or lateral flow test with the Premier League logo

Credit imagine: Getty Images

După Liverpool-Leeds și Wolverhampton-Watford, o nouă partidă din Premier League a fost amânată din cauza infectărilor cu Covid-19. Partida dintre Burnley și Everton, programată inițial pe 26 decembrie, de la ora 17:00, nu se va mai disputa.
Această decizie a fost luată după ce echipa lui Rafa Benitez se confruntă cu probleme de efectiv, atât în ceea ce privește jucătorii accidentați, cât și în ceea ce privește jucătorii accidentați.
"Consiliul de administrație a Premier League a revizuit cererea clubului de a amâna partida din cauza noilor accidentări. Clubul a susținut că nu va putea să susțină partida din weekend, din cauza numărului insuficient de jucători pe care îl are la dispoziție, din cauza cazurilor de Covid-19 și a accidentărilor.
Consiliul a putut lua o decizie încă din această dimineață, înainte de Boxing Day, pentru a oferi claritate cluburilor și suporterilor acestora. Ne cerem scuze pentru aceste inconveniențe cauzate suporterilor", se arată în comunicatul Premier League.

Prima cerere a lui Everton a fost refuzată

Aceasta nu a fost prima cerere de amânare solicitată de Everton, în ceea ce privește partida de pe terenul lui Burnley. La conferința de presă de ieri, Rafa Benitez a fost extrem de supărat că Premier League a decis, în primă fază, ca partida să se desfășoare:
"Mă așteptam ca meciul să fie amânat, ținând cont de numărul de accidentări și infectați pe care îi avem. Este o surpriză că încă jucăm. Avem jucători care au probleme, pe care trebuie să îi forțăm și trebuie să jucăm cu jucători care poate nu sunt apți. Cine își va asuma responsabilitatea dacă se va întâmpla ceva? Treaba mea acum este să găsesc 11 jucători care să poate juca pe pozițiile corecte împotriva lui Burnley, ceea ce nu e ușor", declarase Rafa Benitez, după ce prima cerere a lui Everton de a amâna partida cu Burnley a fost amânată.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo