Brentford a deschis noul sezon de Premier League cu o victorie pe teren propriu în fața celor de la Arsenal. Jucătorii lui Thomas Frank au câștigat cu scorul de 2-0 la capătul primul meci oficial din stagiunea 2021/22.
Brentford a început meciul cu câteva ocazii importante, ratate de Onyeka, cel care a trimis cu capul mingea peste poarta lui Leno, și Mbuemo, care a șutat din interiorul careului la colțul scurt, direct în bară. Nou-promovata a deschis scorul în minutul 22, prin Canos, jucător crescut în La Masia, care a șutat la colțul scurt, înscriind primul gol al echipei sale în Premier League după 74 de ani.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 9 ORE
Arsenal a avut în prima repriză doar două ocazii mai importante, ambele prin Pepe, care nu a reușit, însă, să-i pună probleme portarului gazdelor, Raya.
În partea a doua a meciului, echipa lui Mikel Arteta a intrat pe teren mai motivată și a avut câteva șanse importante de gol. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Smith Rowe, care în minutul 51 a șutat pe jos după o cursă impresionantă. Balonul a fost respins de Raya, care a avut mai multe intervenții bune de-a lungul partidei, inclusiv în minutul 87, după un șut puternic al lui Pepe la colțul scurt.
Scorul final a fost stabilit în minutul 74, când Norgaard a înscris cu capul după o aruncare de la margine. Arsenal a plecat învinsă de la Brentford, jucătorii lui Arteta nereușind mai nimic în fața nou-promovatei care a fost susținută frenetic din tribune.
În urma acestui meci, Brentford este pentru moment lider în Premier League, pentru prima dată după 74 de ani și 346 de zile. Echipa lui Thomas Frank a doborât astfel recordul lui Notts County, de 58 de ani și 251 de zile de absență de pe primul loc al clasamentului din campionatul Angliei.
  • Toate fazele importante ale partidei dintre Brentford și Arsenal sunt aici.

Rezumatul partidei dintre Brentford și Arsenal

Rezumatul meciului Brentford 2-0 Arsenal din prima etapă a noului sezon de Premier League

https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Arsenal a fost la un pas de un super transfer în această vară, dar totul a picat în ultimul moment
05/09/2021 LA 05:56
Premier League
Ce se întâmplă la Arsenal? Și-a blocat propriul jucător să se transfere, apoi l-a scos din lot
01/09/2021 LA 06:26