Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat, care a stârnit controverse în Anglia. Va mai bate sau nu 11 metri?

Andrei Nicolae

Actualizat 26/09/2021 la 11:27 GMT+3

Bruno Fernandes, mijlocașul echipei Manchester United, promite să "revină mai puternic" după ratarea penalty-ului în partida de sâmbătă cu Aston Villa (scor 0-1), în prelungirile partidei.

Bruno Fernandes and Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a suferit un nou șoc în această primă parte a sezonului, poate și mai mare decât înfrângerea cu Young Boys din Liga Campionilor (scor 1-2). De această dată a înregistrat primul eșec în Premier League, într-o partidă cu Aston Villa.
picture

Premier League | Manchester United - Aston Villa 0-1

Fundașul Kortney Hause a marcat în minutul 88, dar tot el a comis un henț în careu la scurt timp. Manchester United avea șansa de a obține măcar un egal, dar a ratat penalty-ul prin Bruno Fernandes.
Dincolo de rezultatul negativ înregistrat de Manchester United, în jurul penalty-ului s-a creat o adevărată controversă. Asta în condițiile în care în teren era și Cristiano Ronaldo.

Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat, care a stârnit controverse în Anglia. Va mai bate sau nu 11 metri?

Fernandes a fost golgheterul echipei în sezonul trecut, iar acest lucru a fost posibil și pentru că a executat aprope perfect toate loviturile de la 11 metri. După ratarea cu Aston Villa, portughezul a rămas cu un sentiment de frustrare.
picture

A vrut Ronaldo să bată penaltyul în locul lui Bruno Fernandes? Pogba pare să îl oprească

În miez de noapte, el a ținut să posteze pe rețelele de socializare un mesaj, prin care a promis că va reveni și mai puternic.
"Nimeni nu este mai frustrat și dezamăgit decât mine, pentru că am ratat penalty-ul și a rezultat astfel și o înfrângere", și-a început mesajul Fernandes, pe Instagram.
"Mi-am asumat întotdeauna responsabilitățile și le-am îmbrățișat întotdeauna sub presiune, în momente ca acestea. Acum am eșuat. Dar am înfruntat provocarea cu aceeași ambiție și responsabilitate ca atunci când, în multe alte ocazii, mingea a ajuns în plasă.

Bruno Fernandes: "Fără nici o teamă voi face același lucru"

Critica și opiniile în contradictoriu sunt o parte importantă a fotbalului. Am învățat să trăiesc cu ele, chiar m-am folosit de ele pentru a merge înainte. Consider că totul este o parte foarte importantă a angajamentului meu de a nu înceta niciodată să încerc să mă îmbunătățesc.
Astăzi mi-am asumat încă o dată responsabilitatea care mi-a fost oferită încă de când am venit la United și fără nici o teamă voi face același lucru ori de câte ori se va apela la mine.
Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat după fluierul final! Auzindu-vă cântându-mi numele pe stadion a fost foarte emoționant.Voi reveni mai puternic, pentru că acestea sunt standardele pe care le respect, dar mai ales pentru colegii mei și fanii noștri care ne-au sprijinit întotdeauna".
După înfrângerea cu Aston Villa, Manchester United a coborât pe locul 4, dar nu a pierdut mare lucru în clasament, având în vedere că Liverpool și Chelsea s-au împiedicat la rândul lor în etapa a 6-a.
Manchester United a pierdut 3 din ultimele 4 jocuri, dar va încerca să-și refacă moralul miercuri, în Liga Campionilor, când va juca pe Old Trafford cu Villarreal.
Arsenal - Tottenham va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo