Manchester United a suferit un nou șoc în această primă parte a sezonului, poate și mai mare decât înfrângerea cu Young Boys din Liga Campionilor (scor 1-2). De această dată a înregistrat primul eșec în Premier League, într-o partidă cu Aston Villa.

Premier League | Manchester United - Aston Villa 0-1

Fundașul Kortney Hause a marcat în minutul 88, dar tot el a comis un henț în careu la scurt timp. Manchester United avea șansa de a obține măcar un egal, dar a ratat penalty-ul prin Bruno Fernandes.
Europa League
Ten Hag susține că toți jucătorii sunt fericiți la United, chiar și pe bancă:"Aşa este şi Cristiano"
ACUM 8 ORE
Dincolo de rezultatul negativ înregistrat de Manchester United, în jurul penalty-ului s-a creat o adevărată controversă. Asta în condițiile în care în teren era și Cristiano Ronaldo.

Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat, care a stârnit controverse în Anglia. Va mai bate sau nu 11 metri?

Fernandes a fost golgheterul echipei în sezonul trecut, iar acest lucru a fost posibil și pentru că a executat aprope perfect toate loviturile de la 11 metri. După ratarea cu Aston Villa, portughezul a rămas cu un sentiment de frustrare.

A vrut Ronaldo să bată penaltyul în locul lui Bruno Fernandes? Pogba pare să îl oprească

În miez de noapte, el a ținut să posteze pe rețelele de socializare un mesaj, prin care a promis că va reveni și mai puternic.
"Nimeni nu este mai frustrat și dezamăgit decât mine, pentru că am ratat penalty-ul și a rezultat astfel și o înfrângere", și-a început mesajul Fernandes, pe Instagram.
"Mi-am asumat întotdeauna responsabilitățile și le-am îmbrățișat întotdeauna sub presiune, în momente ca acestea. Acum am eșuat. Dar am înfruntat provocarea cu aceeași ambiție și responsabilitate ca atunci când, în multe alte ocazii, mingea a ajuns în plasă.

Bruno Fernandes: "Fără nici o teamă voi face același lucru"

Critica și opiniile în contradictoriu sunt o parte importantă a fotbalului. Am învățat să trăiesc cu ele, chiar m-am folosit de ele pentru a merge înainte. Consider că totul este o parte foarte importantă a angajamentului meu de a nu înceta niciodată să încerc să mă îmbunătățesc.
Astăzi mi-am asumat încă o dată responsabilitatea care mi-a fost oferită încă de când am venit la United și fără nici o teamă voi face același lucru ori de câte ori se va apela la mine.
Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat după fluierul final! Auzindu-vă cântându-mi numele pe stadion a fost foarte emoționant.Voi reveni mai puternic, pentru că acestea sunt standardele pe care le respect, dar mai ales pentru colegii mei și fanii noștri care ne-au sprijinit întotdeauna".
După înfrângerea cu Aston Villa, Manchester United a coborât pe locul 4, dar nu a pierdut mare lucru în clasament, având în vedere că Liverpool și Chelsea s-au împiedicat la rândul lor în etapa a 6-a.
Manchester United a pierdut 3 din ultimele 4 jocuri, dar va încerca să-și refacă moralul miercuri, în Liga Campionilor, când va juca pe Old Trafford cu Villarreal.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223723.png
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 18 ORE
Premier League
Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii!"
IERI LA 10:47