Elevii lui Ole Gunnar Solskjaer au deschis scorul în minutul 43 prin Anthony Martial, însă după pauză oaspeţii au egalat, în minutul 65, prin Andros Townsend. Cristiano Ronaldo a fost ţinut pe banca de rezerve, el intrând pe teren abia în minutul 57, în locul lui Edinson Cavani.
Cu câte 14 puncte fiecare, Manchester United şi Everton ocupă acum pozițiile 3, respectiv 4, pe locul 1 fiind Chelsea, cu 16 puncte după 7 etape. Campioana de acum 2 ani, Liverpool, ocupă locul secund în Premier League. După meci, Bruno Fernandes și-a criticat coechipierii pentru comiterea unor greșeli repetate în momentul în care se aflau la conducere.
Premier League
Bruno Fernandes, "războinic" înaintea derby-ului cu Man City: "Putem câștiga titlul sezonul acesta"
11/12/2020 LA 16:00

Bruno Fernandes, critici pentru colegii de la Man United, după egalul cu Everton

Unul dintre principalii fotbaliști din trupa lui Solskjaer, Bruno Fernandes, este de părere că el și coechipierii săi sunt vinovați pentru rezultatul de pe teren propriu cu Everton, din cauza faptului că au jucat lent în momentul în care se aflau la conducere.
"E foarte dificil pentru noi, cred că am jucat foarte bine în prima repriză, am creat multe șanse, dar în a doua jumătate a meciului am încetinit foarte mult, am comis încă o dată această greșeală. Trebuie să ne învățăm odată minte pentru că nu mai putem comite din nou eroarea asta. Nu poți încetini ritmul jocului atunci când conduci.
Ar fi trebuit să rezolvăm mai repede meciul, să mai înscriem un gol sau două și de abia apoi să ne relaxăm puțin. Ar fi trebuit ca toți să-i facem să alerge mai mult. Prea multe greșeli s-au comis. Ar fi trebuit să gestionăm mai bine toate situațiile în care ei au fost periculoși", a spus Fernandes după meci.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Ligue 1
PSG pregătește o lovitură de proporții! Al Khelaifi a confirmat interesul pentru un star din Anglia
IERI LA 18:34
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
07/12/2022 LA 14:52