Manchester United a remizat sâmbătă seară pe Old Trafford împotriva lui Leicester, scor 1-1. Echipa lui Ralf Rangnick a făcut un nou pas greșit în lupta pentru locul 4, ultimul loc care asigură calificarea în UEFA Champions League sezonul viitor.
Acesta a rămas singurul obiectiv al lui United, după ce a fost eliminată din Champions League de Atletico Madrid, în optimile de finală, dar și din Cupa Angliei. Leicester putea chiar să plece cu toate cele trei puncte de pe Old Trafford, dar reușita lui James Maddison cu 10 minute de final a fost anulată de VAR.

Manchester United a remizat cu Leicester în meciul zilei de sâmbătă din Premier League, 1-1

Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
IERI LA 18:46
Fără Cristiano Ronaldo, care a lipsit din cauza unei viroze, United nu a fost deloc inspirată. Colegul său de la echipa națională, Bruno Fernandes, a fost extrem de nemulțumit la finalul partidei și a făcut un apel către coechipierii săi, spunând că standardele lui Manchester United ar trebui să fie ridicate.
"Toată lumea este dezamăgită. Acest rezultat nu a fost rezultatul pe care ni l-am dorit, dar nu mai putem face nimic acum. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să înțelegem că standardele acestui club trebuie ridicate, știm că suntem capabili de așa ceva", a declarat Fernandes la finalul partidei pentru MUTV.
Citește și:

Bruno Fernandes tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester United

După ce a revenit de la echipa națională a Portugaliei, acolo unde a marcat cele două goluri care au adus victoria împotriva Macedoniei de Nord, Bruno Fernandes și-a prelungit contractul cu Manchester United.
Inițial, mijlocașul semnase un contract valabil până în 2025, atunci când a ajuns pe Old Trafford în ianuarie 2020. Bruno a semnat un nou contract valabil până în iunie 2026, cu opțiune de prelungire până în iunie 2027 și va intra în top 3 cei mai bine plătiți jucători de la Manchester United.
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3347115.jpg
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04