Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes, după egalul lui United cu Leicester: "Standardele acestui club trebuie ridicate"

Alex Masgras

Publicat 03/04/2022 la 16:04 GMT+3

Manchester United a făcut un nou pas greșit în Premier League, după egalul de pe teren propriu cu Leicester, scor 1-1. La finalul partidei Bruno Fernandes a făcut un apel către colegii săi, spunând că standardele clubului ar trebui să fie ridicate.

Bruno Fernandes war bereits an 88 United-Toren beteiligt

Credit imagine: SID

Manchester United a remizat sâmbătă seară pe Old Trafford împotriva lui Leicester, scor 1-1. Echipa lui Ralf Rangnick a făcut un nou pas greșit în lupta pentru locul 4, ultimul loc care asigură calificarea în UEFA Champions League sezonul viitor.
Acesta a rămas singurul obiectiv al lui United, după ce a fost eliminată din Champions League de Atletico Madrid, în optimile de finală, dar și din Cupa Angliei. Leicester putea chiar să plece cu toate cele trei puncte de pe Old Trafford, dar reușita lui James Maddison cu 10 minute de final a fost anulată de VAR.
picture

Manchester United a remizat cu Leicester în meciul zilei de sâmbătă din Premier League, 1-1

Fără Cristiano Ronaldo, care a lipsit din cauza unei viroze, United nu a fost deloc inspirată. Colegul său de la echipa națională, Bruno Fernandes, a fost extrem de nemulțumit la finalul partidei și a făcut un apel către coechipierii săi, spunând că standardele lui Manchester United ar trebui să fie ridicate.
"Toată lumea este dezamăgită. Acest rezultat nu a fost rezultatul pe care ni l-am dorit, dar nu mai putem face nimic acum. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să înțelegem că standardele acestui club trebuie ridicate, știm că suntem capabili de așa ceva", a declarat Fernandes la finalul partidei pentru MUTV.
Citește și:

Bruno Fernandes tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester United

După ce a revenit de la echipa națională a Portugaliei, acolo unde a marcat cele două goluri care au adus victoria împotriva Macedoniei de Nord, Bruno Fernandes și-a prelungit contractul cu Manchester United.
Inițial, mijlocașul semnase un contract valabil până în 2025, atunci când a ajuns pe Old Trafford în ianuarie 2020. Bruno a semnat un nou contract valabil până în iunie 2026, cu opțiune de prelungire până în iunie 2027 și va intra în top 3 cei mai bine plătiți jucători de la Manchester United.
Premier League 2,3,4 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo