Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bukayo Saka, primire emoționantă din partea fanilor lui Arsenal la revenirea din vacanță

Nicu Savin

Actualizat 05/08/2021 la 11:32 GMT+3

Bukayo Saka a avut parte de o surpriză extrem de plăcută în momentul în care a revenit la antrenamnetle lui Arsenal, după vacanța de aproximativ 3 săptămâni pe care a avut-o după Campionatul European.

Bukayo Saka, întâmpinat de mii de mesaje de încurajare din partea fanilor la întoarcerea la antrenamentele lui Arsenal

Credit imagine: Eurosport

Bukayo Saka a avut parte de o perioadă de coșmar după finala Campionatului European din această vară. Atacantul lui Arsenal a ratat penalty-ul decisiv în ultimul act cu Italia, iar apoi a trebuit să suporte insultele rasiste ale unor suporteri pe site-urile de socializare.
După aproximativ 3 săptămâni de vacanță, Saka s-a alăturat lotului condus de Mikel Arteta, iar suporterii "tunarilor" i-au oferit atacantului o primire extrem de călduroasă, arătându-și astfel susținerea necondiționată pentru jucătorul de doar 19 ani.

Bukayo Saka, surprins plăcut de fani la întoarcerea la antrenamente

Suporterii lui Arsenal au umplut un perete de la centrul de pregătire al echipei cu mesaje de încurajare și mici cadouri.
Saka a fost profund impresionat de gestul fanilor și le-a mulțumit acestora printr-o postare pe contul personal de Twitter.
"Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Pot să le iau pe toate și să le duc acasă?", a fost mesajul lui Saka.

Bukayo Saka, încurajat de fani după momentul delicat de la EURO 2020

După finala EURO 2020, Saka, Sancho și Rashford (cei 3 jucători care au ratat penalty-uri pentru Anglia) au fost victimele unor insulte rasiste fără precedent. Evident, cei 3 fotbaliști au fost extrem de afectați, dar au fost ajutați să treacă peste acel moment de zecile de mii de mesaje primite din partea fanilor de pretutindeni, unele dintre acestea fiind cu adevărat emoționante.
Este și cazul unei scrisori primite de Bukayo Saka de la un fan al lui Arsenal în vârstă de numai 9 ani. Acesta a ținut să-l felicite pe fotbalist pentru curajul de a executa un penalty într-un asemenea moment.
"Vreau doar să-ți spun felicitări pentru că ai ajuns la finala Euro 2020, ai jucat strălucit. Sunt mijlocaș și sper să pot fi la fel de bun ca tine într-o zi. De asemenea, sper să pot fi la fel de curajoasă ca tine într-o zi. Cred că ai fost foarte curajos să execuți penalty-ul în acel moment", i-a scris Charlie Taylor lui Saka.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo