Burnley a vrut să semneze un contract pe termen scurt cu Victor Moses de la Spartak Moscova, dar transferul a fost blocat de Premier League.
Atât jucătorul nigerian, cât și cele două cluburi au căzut de acord pentru ca fostul campion cu Chelsea să revină să joace în Anglia până la sfârșitul sezonului.
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM 7 ORE
Victor Moses a ajuns la Spartak încă din 2020. În primă fază a fost împrumutat, iar un sezon mai târziu a fost transferat definitiv.

Burnley, blocată de Premier League să-l adusă pe Victor Moses din Rusia

Situația la clubul rus s-a înrăutățit după declanșarea războiului în Ucraina, astfel că s-a găsit această soluție, ca Moses să revină pentru o perioadă în Premier League. Doar că gruparea de pe Turf Moor a fost informată că nu îl poate semna pe Moses pe termen scurt.
Invazia Ucrainei de către Rusia luna trecută a dus la suspendarea ambelor ligi interne.Drept urmare, FIFA și UEFA au luat decizia comună de a permite jucătorilor legitimați în Ucraina și Rusia să se alăture altor echipe europene, în acorduri pe termen scurt până la sfârșitul sezonului, chiar dacă fereastra de transfer s-a închis.
Cu toate acestea, Premier League a decis că nu va accepta nicio solicitare de noi transferuri, din cauza preocupărilor legate de integritatea sportivă a competiției. Serie A și Bundesliga s-au opus, de asemenea, transferurilor din motive similare. În schimb, La Liga permite cluburilor să semneze jucători din cele două ligi.
Așadar, transferul lui Victor Moses pe Turf Moor nu poate fi realizat. Acesta va putea fi perfectat doar din vară, în cazul în care se va ajunge într-un fel la un acord.
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM 9 ORE
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM 9 ORE