Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Burnley - Tottenham, amânat din cauza unei furtuni de zăpadă! Imagini incredibile de pe Turf Moor

Nicu Savin

Actualizat 28/11/2021 la 16:42 GMT+2

Partida Burnley - Tottenham, din etapa a 13-a din Premier League a fost amânată din cauza unei furtuni de zăpadă care s-a abătut asupra orașului englez.

Burnley v Tottenham pitch

Credit imagine: Getty Images

Burnley și Tottenham trebuiau să joace pe Turf Moor în etapa a 13-a din Premier League, dar oficialii au decis să anuleze disputa. O furtună de zăpadă a dat peste cap planurile celor două echipe și a fanilor.
Organizatorii au depus eforturi pentru a oferi condiții prielnice, dar nu au putut lupta cu natura și s-a decis amânarea partidei, considerându-se că siguranța jucătorilor ar putea fi pusă în pericol de terenul impracticabil.
"Putem confirma că meciul de astăzi împotriva lui Burnley a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile", a fost postat pe contul oficial de Twitter al londonezilor.
Programul echipelor engleze este unul extrem de încărcat, dar Premier League vor trebui să găsească o dată la care partida să fie reprogramată. Misiunea va fi una dificilă, mai ales că Tottenham este încă implicată în toate cele 4 competiții la care a luat startul.
În etapa intermediară programată la jumătatea săptămânii viitoare, Tottenham va juca pe teren propriu cu Brentford, iar Burnley se va deplasa la Wolverhampton.
Citește și:

Tottenham mai are de așteptat pentru a se revanșa pentru eșecul cu NS Mura

Meciul de la Burnely era prilejul ideal pentru jucătorii lui Tottenham să se revanșeze în fața suporterilor, după eșecul incredibil de la mijllocul săptămânii. Londonezii au pierdut cu 2-1 pe terenul slovenilor de la NS Mura, în Conference League.
La finalul aceleei confruntări, Antonio Conte a fost foarte dezamăgit, recunoscând că abia acum înțelege problemele de la echipa la care a ajuns. Italianul a insistat că nu este un magician și că e nevoie de timp și de multă muncă pentru ca Tottenham să ajungă la nivelul celorlalte forțe din Premier Leagu.
"Trebuie să fiu sincer și să vă spun că, după trei săptămâni și jumătate, încep să înțeleg situația. Pot să vă spun că situația nu este simplă. Nu este simplu pentru că în acest moment nivelul lui Tottenham nu este atât de mare. Există un decalaj important pentru echipele de top din Anglia. Dar nu trebuie să ne fie frică de asta. Sunt aici pentru a lucra, pentru a îmbunătăți situația.
Știu că în acest moment trebuie să avem răbdare și sunt aici pentru că știu că sunt probleme de rezolvat. Dacă cineva a crezut că a venit Conte și totul s-a rezolvat, atunci s-a înșelat. Nu sunt un magician. Dar singura magie pe care o pot face este să lucrez. Să aduc acel spirit de muncă pentru a ne îmbunătăți, să-mi impun metodele, ideile mele de fotbal.
Dar trebuie să înțelegem că avem nevoie de timp. Avem multă dorință de a munci, dar uenori poți să lucrezi în continuu și totuși să nu fie suficient pentru a fi competitiv. Avem un drum de parcurs. Acest drum ar putea avea un metru sau 100 de metri, nu mi-e frică, sunt gata să merg și să fac acest drum. Dar în același timp vreau să fiu foarte sincer, trebuie să muncim mult și să ne îmbunătățim în multe, multe aspecte.", a spus Conte, citat de Daily Mail.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo