În ciuda faptului că este unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la Everton, cu 220 de mii de lire sterline pe săptămână, James Rodriguez nu se află în preferințele noului manager al "caramelelor". Chiar și în aceste condiții, Everton nu a găsit un cumpărător pentru James Rodriguez la finalul lunii august.
Potrivit celor de la Foot Mercato, a apărut un club interesat de serviciile columbianului care a împlinit în această vară 30 de ani. Fosta campioană a Turciei, Istanbul Basaksehir, dorește să îl împrumute pe Rodriguez până la finalul sezonului, iar turcii speră să realizeze această mutare până la finalul săptămânii, atunci când se va închide fereastra de transferuri în Turcia.
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47

James Rodriguez, dezinteresat de Everton

Columbianul James Rodriguez a dat de înțeles că nici el nu mai dorește să continue pe Goodison Park, după ce a fost protagonistul unui moment ciudat pe canalul său de Twitch. Acesta nu a făcut parte din lotul pentru primul meci al sezonului, fiind nevoit să stea în izolare, iar la o discuție cu fanii, acesta a recunoscut că nu știe cu cine va juca Everton în următorul meci.
"Voi începe antrenamentele de luni, cred. În weekend nu voi juca, nici măcar nu știu cu cine joacă Everton, poți să-mi spui? Cred că va fi un meci în deplasare, pentru că primul meci a fost acasă", a spus Rodriguez, citat de Daily Mail.
Atitudinea superficială a lui Rodriguez a fost taxată dur de fanii lui Everton în mediul online, mulți dintre ei cerându-i columbianului să plece de la echipă.
FC Porto a fost o altă echipă interesată de James Rodriguez în această vară potrivit presei din Anglia, dar mutarea nu a avut loc în cele din urmă. De când a ajuns la Everton, James Rodriguez a jucat 26 de partide, marcând 6 goluri și oferind 9 pase decisive. Contractul columbianului cu echipa antrenată în acest moment de Rafa Benitez se va încheia vara viitoare.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32