La nici 24 de ore distanță după ce s-au încheiat jocurile din turul 3 al Cupei Ligii a fost efectuată tragerea la sorți și pentru optimile de finală. Derby-ul din această fază va fi întâlnirea dintre West Ham United și Manchester City, într-un joc care se va disputa la Londra.
"Ciocănarii" au eliminat miercuri seara una dintre marile favorite la câștigarea competiției, Manchester United, după un succes realizat chiar pe Old Trafford, cu 1-0. Solskjaer și-a menajat o mare parte a titularilor, în frunte cu Cristiano Ronaldo. Dar după acest rezultat, managerul norvegian a ratat deja o primă șansă de a cuceri un trofeu în acest sezon. Ediția din acest an a Cupei Ligii a fost a 18-a competiție pe care Solskjaer a abordat-o în calitate de antrenor al "diavolilor", fără a reuși niciodată să pună mâna pe un trofeu de la venirea lui în 2019.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

"Călăii" lui Manchester United în Cupa Ligii vor înfrunta Manchester City în următorul tur

După ce a obținut prima victorie pe Old Trafford în ultimii 14 ani, West Ham United își face deja planurile pentru a elimina un alt nume mare din competiție. Sigur, nu și-ar fi dorit să înfrunte Manchester City în optimile de finală, dar sorții i-au scos acest adversar în cale, astfel londonezii încearcă să producă o surpriză și mai mare. Mai ales că trupa lui Pep Guardiola a dominat clar această competiție în ultimii ani. A câștigat ultimele patru trofee și șase în decurs de 8 ani.
Dacă Manchester City va avea serios de tras pentru a avansa în sferturile de finală, Liverpool și Chelsea au avut parte de o tragere la sorți favorabilă. Gruparea de pe Anfield va juca în deplasare cu Preston (Championship). Rămâne de văzut însă cât de interesat va fi Jurgen Klopp de această competiție. În ultimii ani, Liverpool nu a făcut o prioritate din Cupa Ligii sau FA Cup.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224290.jpg
Chelsea va juca pe Stamford Bridge în optimile de finală cu Southampton. În această fază a competiției sunt alte trei confruntări între formații din Premier League, Leicester – Brigton, Leeds United – Arsenal și Burnley – Tottenham. În mod cert, în sferturi va ajunge cel puțin o echipă din eșaloanele inferioare, după partida QPR – Sunderland.
Dar iată tabloul complet al optimilor de finală în Cupa Ligii, desfășurată sub denumirea de Carabao Cup în Anglia:
  • Chelsea vs Southampton
  • Arsenal vs Leeds
  • Stoke vs Brentford
  • West Ham vs Manchester City
  • Leicester vs Brighton
  • Burnley vs Tottenham
  • QPR vs Sunderland
  • Preston vs Liverpool
Meciurile vor avea loc în 26-27 octombrie într-o singură manșă.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47