Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carragher acuză decizia lui Lingard de a semna cu Nottingham Forest: "S-a dus pentru bani"

Andrei Nicolae

Publicat 04/08/2022 la 23:51 GMT+3

Perioada de mercato din această vară a venit cu multe mutări interesante, iar unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri a fost cel al lui Jesse Lingard la Nottingham Forest. Jamie Carragher a comentat asupra deciziei britanicului și este de părere că fostul jucător al lui United a ales nou-promovata din considerente pur financiare.

Liverpool and Manchester United legends Jamie Carragher and Gary Neville have called for the club's owners to go

Credit imagine: Getty Images

Lingard a avut oferte din partea unor echipe mai bine cotate, însă a semnat cu echipa venită din Championship. Mijlocașul a semnat un contract în valoare de aproximativ 140 de mii de euro pe săptămână.
Decizia lui Lingard a fost analizată de Jamie Carragher și Gary Neville, două legende din Premier League, în cadrul emisiunii Overlap Live Fan Debate. Fostul jucător al lui Liverpool crede că englezul nu a ales viitorul său pe baze sportive, ci mai degrabă financiare.
"S-a dus acolo pentru bani. Iubesc Notthingham Forest, s-au întors [în Premier League]. Dacă orice fotbalist alege Nottingham Forest acum, în detrminetul lui West Ham și a ce au făcut în ultimii doi sau trei ani, s-au dus în mod clar acolo pentru lire.
Este o șansă mare ca Forest să retrogradeze, dar îl pun pe Jesse Lingard într-o poziție bună dacă marchează opt sau zece goluri pentru ei. Dar, dacă West Ham te vrea chiar acum, nu pot să cred că nu s-a dus la West Ham", a declarat Carragher, citat de Daily Mail.
Citește și:

Neville îi dă dreptate lui Carragher

Fostul jucător al lui Manchester United este de aceași părere cu Jamie Carragher în privința mutării lui Lingard. Neville nu crede că transferul la Forest îl va ajuta pe Jesse cu imaginea sa.
"Cred că din punct de vedere al cum te prezinți și cum ești văzut în fotbal poți face mișări care să te facă să fi portretizat într-un anumit fel, care nu te va ajuta în viața ta viitoare de după fotbal. Asta [decizia de a semna cu Forest] a fost una dintre cele la care se va uita înapoi și va spune 'Îmi doresc să nu fi făcut asta'."
Nottingham Forest va reveni în Premier League după o pauză de 23 de ani și o va întâlni în prima etapă pe Newcastle, pe St. James’s Park.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo