"Diavolii roșii" s-au impus în amicale în fața lui Liverpool, Crystal Palace și Melbourne Victory, însă succesul din trecut al grupării de pe Old Trafford încă este departe, în viziunea lui Jamie Carragher. Legenda lui Liverpool a vorbit pentru Sky Sports despre situația lui United și este conștient că trupa din Manchester nu a atins încă nicio performanță.
"Cred că este un drum lung pe care se află Manchester United la momentul actual, cu privire la atacarea campionatului. Cred că primul lucru pentru Erik ten Hag și pentru jucătorii pe care îi aduc [pe care trebuie să îl facă] este să se întoarcă în Champions League, unde le este locul și unde Manchester United ar trebui să fie.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Cred că odată ce United face asta, se vor uita la titul de campioni în următorii ani, dar nu va fi ușor să se întoarcă în top patru în acest sezon. Nu doar pentru United, dar pentru orice echipă care este de obicei în top patru. Te-ai aștepta ca City și Liverpool să o facă, pentru că ei de obicei se luptă pentru titlu", a declarat Carragher, citat de Mirror.
Citește și:

Contracandidatele lui United și-au întărit lotul

Echipa lui Ten Hag se va lupta cel mai probabil pentru locurile de Champions League cu Chelsea, Arsenal și Tottenham. Carragher a vorbit și despre mutările făcute de echipele londoneze, dar și despre posibilitatea ca Frenkie de Jong să ajungă la United.
"Te uiți la Chelsea și la transferurile pe care le-a făcut, Tottenham este în proces de asemenea, Arsenal la fel. Cred că să termini în top patru este destul de greu și a fost demonstrată asta multor antrenori ai lui United care au avut un CV incredibil în trecut.
Dar au avut un start foarte bun în presezon, va fi interesant dacă pot să îl obțină pe De Jong, pentru că este un jucător de top care ar face diferența pentru ei."
Manchester United continuă meciurile din presezon în următoarea săptămână, când le va întâlni pe Aston Villa, Atletico Madrid și Rayo Vallecano.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18