Dusan Vlahovic (21 de ani) a devenit unul dintre cei mai doriți atacanți din Europa, comparativ cu Erling Haaland și Kylian Mbappe fiind accesibil pentru mai multe cluburi.
Atacantul este într-o formă deosebită în acest sezon. El este golgheterul din Serie A cu 15 goluri și s-a calificat în noiembrie cu naționala Serbiei la Cupa Mondială din 2022. Evoluțiile lui de la Fiorentina au atras atenția unor cluburi importante, în special din Premier League.
Manchester United, Arsenal, Manchester City și Tottenham sunt grupările care sunt interesate de un transfer al lui Dusan Vlahovic. El mai are contract cu clubul Viola până în 2023, iar jucătorul a refuzat propunerea de prelungire. Astfel, este de așteptat ca Fiorentina să îl vândăîn această iarnă sau la vară, pentru a se alege cu o sumă consistentă de bani.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 5 ORE

Pentru transferul lui Dusan Vlahovic, potențialii cumpărători trebuie săplătească și un comision uriaș

În contextul în care Pierre-Emerick Aubameyang a intrat în conflict cu Mikel Arteta, Arsenal ar putea forța achiziția sârbului chiar din această iarnă. Potrivit mai multor surse din mass-media internațională, prețul lui ar fi undeva în jurul sumei de 70 de milioane de euro.
Suma era mai sus, dar Fiorentina ar fi scăzut prețul, conform teamtalk.com care citează surse din Italia, pentru că ar avea temeri reale că va pleca gratuit la expirarea contractului. Pentru a se asigura că scenariul nu se realizează, ar mai fi scăzut pretențiile.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Cu toate acestea, cluburile pretendente vor trebui săcheltuiascăoricum mai mult, pentru a obține semnătura lui Vlahovic. Asta pentru că agentul sârbului, Darko Ristic, ar fi solicitat un comision de 10 milioane de euro pentru a ajuta la facilitarea unei înțelegeri.
"Arsenal, Manchester City și Tottenham sunt cluburi interesate de serviciile lui Dusan Vlahovic. Da potrivit La Repubblica, adevăratul câștigător va fi agentul lui Vlahovic", mai spune sursa citată.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
IERI LA 10:34
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17