Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Câștigătorul straniu în cursa pentru transferul lui Dusan Vlahovic, în care se regăsesc echipe mari

Andrei Nicolae

Actualizat 18/12/2021 la 00:01 GMT+2

Manchester United, Arsenal, Manchester City și Tottenham sunt pe urmele fotbalistului Dusan Vlahovic de la Fiorentina, dar adevăratul câștigător va fi agentul lui Darko Ristic, care ar fi solicitat un comision de 10 milioane de euro pentru a facilita un transfer.

Dusan Vlahovic

Credit imagine: AFP

Dusan Vlahovic (21 de ani) a devenit unul dintre cei mai doriți atacanți din Europa, comparativ cu Erling Haaland și Kylian Mbappe fiind accesibil pentru mai multe cluburi.
Atacantul este într-o formă deosebită în acest sezon. El este golgheterul din Serie A cu 15 goluri și s-a calificat în noiembrie cu naționala Serbiei la Cupa Mondială din 2022. Evoluțiile lui de la Fiorentina au atras atenția unor cluburi importante, în special din Premier League.
Manchester United, Arsenal, Manchester City și Tottenham sunt grupările care sunt interesate de un transfer al lui Dusan Vlahovic. El mai are contract cu clubul Viola până în 2023, iar jucătorul a refuzat propunerea de prelungire. Astfel, este de așteptat ca Fiorentina să îl vândăîn această iarnă sau la vară, pentru a se alege cu o sumă consistentă de bani.

Pentru transferul lui Dusan Vlahovic, potențialii cumpărători trebuie săplătească și un comision uriaș

În contextul în care Pierre-Emerick Aubameyang a intrat în conflict cu Mikel Arteta, Arsenal ar putea forța achiziția sârbului chiar din această iarnă. Potrivit mai multor surse din mass-media internațională, prețul lui ar fi undeva în jurul sumei de 70 de milioane de euro.
Suma era mai sus, dar Fiorentina ar fi scăzut prețul, conform teamtalk.com care citează surse din Italia, pentru că ar avea temeri reale că va pleca gratuit la expirarea contractului. Pentru a se asigura că scenariul nu se realizează, ar mai fi scăzut pretențiile.
Premier League Today
Cu toate acestea, cluburile pretendente vor trebui săcheltuiascăoricum mai mult, pentru a obține semnătura lui Vlahovic. Asta pentru că agentul sârbului, Darko Ristic, ar fi solicitat un comision de 10 milioane de euro pentru a ajuta la facilitarea unei înțelegeri.
"Arsenal, Manchester City și Tottenham sunt cluburi interesate de serviciile lui Dusan Vlahovic. Da potrivit La Repubblica, adevăratul câștigător va fi agentul lui Vlahovic", mai spune sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo