Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a spus Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă îi va lipsi Everton, în caz că retrogradează

Alex Masgras

Publicat 22/04/2022 la 13:56 GMT+3

Liverpool și Everton se întâlnesc la finalul acestei săptămâni, la finalul unui nou capitol din Merseyside Derby. În acest sezon, Everton are emoții mari în privința menținerii în Premier League, iar Jurgen Klopp a fost întrebat înaintea partidei dacă îi va lipsi rivala din oraș, în cazul în care aceasta va retrograda.

Jürgen Klopp

Credit imagine: AFP

Duminică va avea loc episodul cu numărul 240 din Merseyside Derby. Pe Anfield, Liverpool va primi vizita rivalei din oraș, Everton, într-unul dintre cele mai dezechilibrate confruntări din ultimii ani.
Dacă Liverpool a obținut deja un trofeu și se luptă în continuare pentru alte trei titluri, sezonul lui Everton a fost mult sub așteptări. Echipa antrenată acum de Frank Lampard se luptă în ultimele etape din Premier League pentru evitarea retrogradării.
La conferința de presă premergătoare partidei de duminică, Jurgen Klopp a fost întrebat dacă îi va fi dor de Everton, în cazul în care echipa de pe Goodison Park nu va reuși să se salveze de la retrogradare la finalul sezonului. Antrenorul german, plin de fair-play, ca întotdeauna, a răspuns:
"Bineînțeles! Suntem obișnuiți cu două cluburi în oraș. De obicei, în săptămâna premergătoare meciului cu Everton, toate discuțiile din oraș sunt legate de derby, așa că este important", a spus Jurgen Klopp.
Spiritele au fost mereu încinse în partidele dintre Liverpool-Everton
În ciuda diferenței mari dintre cele două în clasament, Klopp se așteaptă la un meci intens și dur. Cu toate acestea, antrenorul german nu vrea să se revină la vremurile de altădată, atunci când jucătorii depășeau limita:
"Poate că da, este mai intens și îmi place asta, dar îmi place să fie în limitele regulamentului și să nu îl depășească limita, ca să o spun așa", a mai spus Jurgen Klopp.
Citește și:

Liverpool, la un punct de Manchester City

Chiar dacă obiectivele celor două echipe sunt total diferite înaintea partidei de duminică, Merseyside Derby rămâne extrem de important. O victorie a celor de la Liverpool i-ar menține pe elevii lui Jurgen Klopp în lupta pentru titlu, care este la un punct în spatele liderului Manchester City, în timp ce Everton nu își permite să mai facă pași greșiți, fiind la un singur punct deasupra liniei retrogradării.
picture

Rezumatul derby-ului Everton - Liverpool, câștigat fără drept de apel de "cormorani"

În tur, Liverpool s-a impus pe Goodison Park cu scorul de 4-1, într-o partidă în care au marcat Henderson, Salah de două ori și Diogo Jota. Pentru Everton a marcat Demarai Gray.
Partida dintre Liverpool și Everton se joacă duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 23, 24, 25 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo