Thomas Tuchel este pus pe fapte mari la Chelsea. După ce a cucerit trofeul UEFA Champions League la finalul sezonului trecut, antrenorul german face tot posibilul pentru a readuce trofeul Premier League pe Stamford Bridge. Pentru acest lucru, Tuchel pregătește instalarea unui sistem performant de monitorizare a jucătorilor săi în timpul antrenamentelor, care să analizeze datele și să ofere feedback în timp real.
Potrivit Daily Mail, Chelsea a făcut deja o cerere către consiliul din Elmbridge Borough, acolo unde se află complexul Cobham, baza de antrenament a londonezilor. Astfel, aceștia au nevoie de permisiunea de a putea amplasa mai multe camere în jurul complexului și de a utiliza drone în timpul antrenamentelor. Prin filmarea antrenamentelor, sistemul va analiza performanța jucătorilor în timpul antrenamentelor în timp real, lucru pe care antrenorul german îl dorește pentru a putea pregăti în cele mai mici detalii partidele din Premier League. O decizie a consiliului din Elmbridge este așteptată să se ia în această lună.
Premier League
Lukaku, luat în colimator după ultimele evoluții de la Chelsea: "Poate juca într-un singur sistem"
ACUM 4 ORE

Chelsea, trei puncte cu Southampton în Premier League

După două înfrângeri în ultima săptămână, în fața celor de la Manchester City în campionat și în UEFA Champions League pe terenul lui Juventus, Chelsea s-a impus pe teren propriu în fața lui Southampton, scor 3-1.
Pentru Chelsea au marcat Chalobah 9', Werner 84' și Chillwell 89'. Pentru oaspeți a marcat Ward-Prowse 61', restabilind egalitatea, dat cartonașul roșu luat de acesta în minutul 77 a pus capăt speranțelor "sfinților" de a pleca cu vreun punct de pe Stamford Bridge.
După această partidă, Chelsea a trecut pentru moment pe primul loc, cu 16 puncte. Trupa lui Thomas Tuchel poate pierde prima poziție din Premier League în această după-amiază, după Liverpool – Manchester City, care se va juca în această după-amiază de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Fotbal
Cine este Thomas Frank, antrenorul care a făcut din Brentford spaima granzilor din Premier League
ACUM 9 ORE
Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
ACUM 10 ORE