Campioana Angliei nu are cel mai bun început de sezon. După ce a pierdut în fața celor de la Leicester meciul de pe Wembley din Supercupa Angliei, se pare că Londra este un loc care îi pune probleme trupei lui Pep Guardiola.
Tottenham a reușit să se impună în fața campioanei Angliei în meciul de pe teren propriu cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Heung-Min Son în minutul 55. Victoria celor de la Spurs este și mai impresionantă, în condițiile în care Manchester City a doborât un nou record.
Manchester City, cea mai scumpă echipă din istoria Premier League
Premier League
Burnley - Tottenham, amânat din cauza unei furtuni de zăpadă! Imagini incredibile de pe Turf Moor
ACUM 16 ORE
La meciul de duminică, Pep Guardiola a afișat cea mai scumpă echipă din istoria Premier League. Antrenorul spaniol a trimis pe teren un prim 11 care valorează aproximativ 650 de milioane de euro, în timp ce jucătorii de pe banca de rezervă valorează undeva la 400 de milioane de euro. Astfel, Pep Guardiola se poate mândri cu o echipă care valorează peste un miliard de euro.
Cu toate acestea, sumele fabuloase la care sunt cotați jucătorii "cetățenilor" nu au contat în momentul în care cele două formații au intrat pe teren. Cu noul antrenor Nuno Espirito Santo și cu zvonurile legate de un eventual transfer al lui Harry Kane la Manchester City, Tottenham a dat peste cap toate calculele specialiștilor din acest sezon, dar și ale campioanei din sezonul trecut.
Etapa următoare, Manchester City va primi vizita nou-promovatei Norwich, echipă învinsă în prima etapă pe teren propriu de Liverpool, în timp ce Tottenham va merge pe terenul fostei echipe a lui Nuno Espirito Santo, Wolverhampton.
Premier League
Jurgen Klopp, soluție surpriză pentru înlocuirea lui Salah și Mane, care vor pleca la Cupa Africii
ACUM 18 ORE
Premier League
Guardiola se gândește deja la viitor! Unde visează să antreneze după ce va pleca de la City
ACUM 19 ORE