Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce salariu va avea Jurgen Klopp la Liverpool, după ce și-a prelungit contractul până în 2026

Alex Masgras

Actualizat 30/04/2022 la 10:41 GMT+3

Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2026 și va avea același salariu pe Anfield. Singura diferență este legată de salariile asistenților săi, ei fiind singurii care au primit o mărire.

Jürgen Klopp - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Joi seară, Jurgen Klopp anunța că și-a prelungit contractul cu Liverpool. Germanul mai avea contract cu formația de pe Anfield până în iunie 2024, dar a acceptat să mai continue pentru încă două sezoane.
Un lucru extrem de interesant legat de prelungirea contractului lui Jurgen Klopp este faptul că germanul va avea același salariu, 12 milioane de euro pe sezon. Potrivit The Athletic, antrenorul german nu a ceurt o mărire de salariu. În trecut, atunci când a fost întrebat care este cel mai bun lucru în a fi antrenor de fotbal, Klopp a răspuns, în mod ironic: "Banii".
Chiar dacă Jurgen Klopp va avea același salariu, acest lucru nu este valabil și pentru asistenții săi, care vor primii cu două milioane de euro pe sezon mai mult decât în contractul anterior.
De asemenea, Jurgen Klopp nu are o clauză de reziliere cu Liverpool, astfel încât ar putea părăsi echipa în orice moment dorește, dar acest lucru este puțin probabil, în condițiile în care Klopp și-a dus de fiecare dată contractele la bun sfârșit.
Citește și:

Liverpool, la un punct în spatele lui Manchester City

Prelungirea contractului lui Jurgen Klopp poate reprezenta o motivație în plus pentru jucătorii lui Liverpool. În acest moment, echipa se luptă pe trei fronturi, după ce a cucerit deja Cupa Ligii Angliei, la finalul lunii februarie.
Liverpool este calificată în finala FA Cup, acolo unde o va întâlni pe Chelsea pe 14 mai. Echipa lui Jurgen Klopp este foarte aproape și de finala UEFA Champions League, după ce a câștigat partida tur de pe teren propriu contra lui Villarreal, scor 2-0.
În Premier League, Liverpool se află pe locul 2, cu 79 de puncte, la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Cele două mai au cinci partide de disputat până la finalul sezonului, iar Liverpool, care trebuie să câștige toate partidele rămase, așteaptă și un pas greșit din partea echipei lui Pep Guardiola.
Prima partidă din cele cinci rămase se joacă astăzi, de la 14:30. Liverpool va avea parte de o deplasare dificilă, pe terenul lui Newcastle, echipă care vine după o serie de patru victorii la rând.
Newcastle-Liverpool se joacă astăzi de la 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo