Mauricio Pochettino a devenit principalul favorit pentru a-i lua locul lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United. Norvegianul a fost demis duminică dimineață, după ce "diavolii roșii" au suferit o altă înfrângere usturătoare în Premier League, 1-4 la Watford.
În acest moment, Michael Carrick, fostul secund al lui Ole, a preluat conducerea tehnică a Manchester United și va fi pe bancă în această seară la partida cu Villarreal din Liga Campionilor. În primă fază, gruparea de Old Trafford a luat în considerare să meargă pe un interimat până la finalul sezonului, dar situația s-a schimbat potrivit mass-mediei internaționale.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Mauricio Pochettino este dorit de acum de Manchester United

Potrivit Marca, Mauricio Pochettino ar putea ateriza la clubul englez mai devreme decât se aștepta. Mai ales că și argentinianul își dorește acest lucru.
Totuși, afacerea nu ar fi tocmai ieftină pentru Manchester United, care ar trebui să plătească o despăgubire de 10 milioane de lire sterline echipei PSG, adică aproape 12 milioane de euro. Pe de altă parte, dacă clubul englez așteaptă până la finalul sezonului, aceeași cifră ar putea fi redusă la aproape jumătate.
Un alt nume aflat în toată această afacere este Zinedine Zidane. Francezul ar aștepta apelul echipei naționale de fotbal a Franței, dar Nasser Al-Khelaifi poate schimba totul, dacă va insista să îl aducă la PSG.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47