Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce sumă trebuie să plătească Manchester United echipei PSG, pentru a-l aduce pe Mauricio Pochettino

Andrei Nicolae

Actualizat 23/11/2021 la 12:29 GMT+2

Manchester United este în căutarea unui nou manager, iar toate indiciile conduc în prezent spre Mauricio Pochettino, care a mai antrenat în Premier League la Tottenham. Pentru a-l avea însă de acum pe argentinian, clubul de pe Old Trafford ar trebuie să plătească o sumă de aproape 12 milioane clubului PSG.

Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Mauricio Pochettino a devenit principalul favorit pentru a-i lua locul lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United. Norvegianul a fost demis duminică dimineață, după ce "diavolii roșii" au suferit o altă înfrângere usturătoare în Premier League, 1-4 la Watford.
În acest moment, Michael Carrick, fostul secund al lui Ole, a preluat conducerea tehnică a Manchester United și va fi pe bancă în această seară la partida cu Villarreal din Liga Campionilor. În primă fază, gruparea de Old Trafford a luat în considerare să meargă pe un interimat până la finalul sezonului, dar situația s-a schimbat potrivit mass-mediei internaționale.

Mauricio Pochettino este dorit de acum de Manchester United

Potrivit Marca, Mauricio Pochettino ar putea ateriza la clubul englez mai devreme decât se aștepta. Mai ales că și argentinianul își dorește acest lucru.
Totuși, afacerea nu ar fi tocmai ieftină pentru Manchester United, care ar trebui să plătească o despăgubire de 10 milioane de lire sterline echipei PSG, adică aproape 12 milioane de euro. Pe de altă parte, dacă clubul englez așteaptă până la finalul sezonului, aceeași cifră ar putea fi redusă la aproape jumătate.
Un alt nume aflat în toată această afacere este Zinedine Zidane. Francezul ar aștepta apelul echipei naționale de fotbal a Franței, dar Nasser Al-Khelaifi poate schimba totul, dacă va insista să îl aducă la PSG.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo