Mauricio Pochettino a devenit principalul favorit pentru a-i lua locul lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United. Norvegianul a fost demis duminică dimineață, după ce "diavolii roșii" au suferit o altă înfrângere usturătoare în Premier League, 1-4 la Watford.
În acest moment, Michael Carrick, fostul secund al lui Ole, a preluat conducerea tehnică a Manchester United și va fi pe bancă în această seară la partida cu Villarreal din Liga Campionilor. În primă fază, gruparea de Old Trafford a luat în considerare să meargă pe un interimat până la finalul sezonului, dar situația s-a schimbat potrivit mass-mediei internaționale.
Premier League
Fotbal magic la West Ham United – Chelsea. Recordul negativ al lui Thomas Tuchel
ACUM 18 ORE

Mauricio Pochettino este dorit de acum de Manchester United

Potrivit Marca, Mauricio Pochettino ar putea ateriza la clubul englez mai devreme decât se aștepta. Mai ales că și argentinianul își dorește acest lucru.
Totuși, afacerea nu ar fi tocmai ieftină pentru Manchester United, care ar trebui să plătească o despăgubire de 10 milioane de lire sterline echipei PSG, adică aproape 12 milioane de euro. Pe de altă parte, dacă clubul englez așteaptă până la finalul sezonului, aceeași cifră ar putea fi redusă la aproape jumătate.
Un alt nume aflat în toată această afacere este Zinedine Zidane. Francezul ar aștepta apelul echipei naționale de fotbal a Franței, dar Nasser Al-Khelaifi poate schimba totul, dacă va insista să îl aducă la PSG.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Unde va fi făcută statuia lui Sir Alex Ferguson
ACUM 20 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo ar putea rata primul meci al managerului Ralf Rangnick la Manchester United
ACUM O ZI