Brentford – Liverpool, meci disputat sâmbătă seara și încheiat cu 3-3, a reprezentat probabil cea mai frumoasă întâlnire de până acum în Premier League.
Pentru gazde, această remiză a fost remarcabilă și a venit după un joc în care au evoluat cu dezinvoltură, fără complexe. Pentru oaspeți, rezultatul le-a asigurat locul 1 provizoriu, au rămas neînvinși, dar au pierdut totuși două puncte în raport cu rivalele. Liverpool a condus cu 2-1 și 3-2, dar a fost egalată de fiecare dată.

Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total

Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58

Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată luată în acest joc

La final, Jurgen Klopp a clătinat din cap, în sensul că echipa lui a scăpat două puncte importante în lupta pentru titlu. Managerul știe acum că apărarea sa trebuie să se îmbunătățească considerabil, deoarece slăbiciunile lor au fost evidente de câteva ori în partida cu Brentford. Iar în runda următoare va înfrunta Manchester City. Iar până atunci are un joc dificil și în Liga Campionilor, la FC Porto.
Mass-media din Anglia a analizat prestația echipei Liverpool din acest joc și a ajuns la concluzia că managerul a făcut o schimbare ciudată, după ce Curtis Jones a făcut 3-2 în minutul 67. La doar un minut l-a schimbat pe tânărul mijlocaș cu Roberto Firmino. Este adevărat, managerul german era pregătit să facă această modificare înainte ca Jones să marcheze, dar jucătorul în vârstă de 20 de ani l-a surprins cu o execuție de excepție. După ce tabela s-a modificat, Klopp nu a renunțat la ideea de a face o schimbare ofensivă, iar Firmino i-a luat locul celui care și-a dus echipa în avantaj.

Curtis Jones a înscris golul etapei în Premier League, în partida Brentford - Liverpool

Liverpool a pierdut două puncte, fiind pentru prima dată în ultimii 5 ani și jumătate când a primit cel puțin 3 goluri din partea unei nou-promovate. În ianuarie 2016, gruparea de pe Anfield a fost învinsă de Norwich cu 5-4. Dar băieții lui Jurgen Klopp au totuși satisfacția că au rămas singurii neînvinși în Premier League, în acest sezon, Ei au ajuns în campionat la o serie de 16 jocuri fără înfrângere, înaintea marelui derby cu Manchester City.
În acest moment, Liverpool este lider cu 14 puncte, fiind urmată la un punct de Manchester City, Chelsea, Manchester United și Everton.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223723.png
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39