Tanguy Ndombele a fost transferat de Tottenham de la Lyon în 2019, în schimbul a 60 de milioane de €, cea mai mare sumă plătită vreodată de clubul londonez pentru un jucător. Adaptarea la rigorile din Premier League nu a fost deloc ușoară pentru mijlocașul francez și indiferent de antrenorii cu care a lucrat randamentul său nu a fost cel așteptat.
Nici în partidele amicale din perioada de pregătire și nici în primele meciuri oficiale ale acestui sezon, Ndombele nu a făcut parte din lotul lui Nuno Espirito Santo, iar asta l-a determinat pe jucător să le ceară șefilor clubului să-l lase să plece la o altă echipă.
Oficialii celor de la Spurs nu ar spune nu, mai ales că Ndombele are și un salariu consistent. Conform Sky Sports Germania, Bayern Munchen este interesată de serviciile francezului de 24 de ani.
Premier League
Stadionul lui Tottenham a fost cuprins de flăcări în această dimineață! 300 de persoane, evacuate
02/09/2021 LA 14:12

Bayern Munchen, interesată de Ndombele

Bavarezii nu doresc însă să achite o sumă consistentă în schimbul fotbalistului, ci le-au propus londonezilor doar 20 de milioane de € plus Corentin Tolisso. Francezul din echipa lui Nagelsmann mai are un singur an de contract pe Allianz Arena, iar șefii bavarezilor preferă să-l folosească acum ca monedă de schimb decât să-l piardă gratis în vara viitoare. Tolisso a ajuns la Bayern de la Lyon, în 2017, în schimbul a 41,5 milioane de €.
Oferta inițială a lui Bayern a fost refuzată de Tottenham, dar discuțiile continuă și s-ar putea ajunge la un acord, mai ales dacă Ndombele insistă să plece.
Întrebat despre situația lui Ndombele sau a lui Harry Kane, un alt jucător care vrea să părăsească clubul, Nuno Espirito Santo a replicat: "Treaba mea nu este să conving jucătorii să joace pentru Tottenham, ci să-i pregătesc să o facă cât mai bine."
Tottenham a început perfect noul sezon din Premier League, cu o victorie împotriva campioanei Manchester City. În runda secundă, Spurs va juca în deplasare cu Wolverhampton, meci în care Nuno Espirito Santo își va întâlni fosta echipă.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Guardiola îl ia la țintă pe Daniel Levy, președintele lui Tottenham: "Maestrul le știe pe toate"
27/08/2021 LA 15:05
Premier League
Oferta cu care Tottenham vrea să-l facă pe Harry Kane să uite de City! Ce salariu ar urma să aibă
26/08/2021 LA 08:04