Articol scris de Viviana Moraru
Internaționalul spaniol insistă că va rămâne ''foarte devotat'' lui Thomas Tuchel, în ciuda incertitudinii situației sale contractuale pe Stamford Bridge.
Fundașul, care a petrecut 8 ani și jumătate la Chelsea, este în vizorul Barcelonei, fostul coechipier de la naționala Spaniei, Xavi, dorindu-l pe Camp Nou din vară.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Pentru moment, Azpilicueta a declarat cărămâne focusat pe ceea ce are de făcut în cadrul echipei: ''Așa cum am spus mereu, simt că am încrederea clubului și sunt concentrat acum pe fiecare partidă'', a afirmat spaniolul. ''Nu pot spune decât că sunt foarte devotat și am foarte multe lucruri în față în următoarele luni, sperăm că vom avea un sezon bun'', a mai declarat Azpilicueta pentru site-ul oficial al clubului.

Azpilicueta, aproape de un transfer la Barcelona

Xavi, antrenorul Barcelonei, este cu ochii pe Azpilicueta pentru o mutare din vară. Este cu atât mai atent deoarece fundașul spaniolul ar ajunge gratis pe Camp Nou, ceea ce ar reprezenta o lovitură uriașă pentru club, situația financiară fiind una dificilăîn continuare. Internaționalul în vârstă de 32 de ani pare și el interesat de o mutare în Spania, și nu mai dorește să-și prelungească actuala înțelegere cu Chelsea.
Venit de la Marseille în 2012, Azpilicueta a reprezentat unul dintre cei mai constanți jucători din cadrul echipei în ultimii ani. În tricoul lui Chelsea, spaniolul a câștigat de 2 ori Premier League, de tot atâtea ori Europa League, și sezonul trecut a reușit să câștige Champions League.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34