Cesar Azpilicueta va pleca de la Chelsea la finalul acestui sezon. Potrivit The Sun, actualul căpitan al londonezilor a ajuns la un acord de principiu cu Barcelona, echipă la care va evolua începând cu sezonul viitor.
Azpilicueta a petrecut 10 sezoane pe Stamford Bridge și a câștigat numeroase trofee, printre care două titluri în Premier League, două trofee Europa League, trofeul UEFA Champions League și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Azpilicueta va ajunge pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat mai multe oferte de prelungire venite din partea conducerii lui Chelsea în acest sezon, dând de înțeles că decizia sa de a părăsi echipa la finalul sezonului a fost luată înainte de sancțiunile dictate împotriva lui Roman Abramovich, patronul echipei. În acest moment, Chelsea nu poate cumpăra, vinde sau prelungi contractele jucătorilor.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
Citește și:

Antonio Rudiger s-a înțeles și el cu Juventus

Un alt fundaș care va pleca la finalul acestui sezon de pe Stamford Bridge este Antonio Rudiger. Fundașul central german s-a înțeles cu Juventus, potrivit presei din Italia. La fel ca Azpilicueta, contractul lui Rudiger cu Chelsea se încheie la finalul acestui sezon.
Nici Andreas Christensen nu va mai continua la Chelsea după ce îi va expira contractul în luna iunie. Încă din urmă cu câteva săptămâni, presa din Spania anunța că fundașul danez s-a înțeles cu Barcelona, acolo unde ar urma să fie coleg în continuare coleg cu Cesar Azpilicueta.
În acest moment, Chelsea se află într-o situație extrem de complicată, cu trei dintre cei mai importanți oameni din apărare urmând să părăsească echipa la finalul sezonului. În ceea ce privește sezonul viitor, Chelsea îi va avea în apărare pe Trevoh Chalobah, Thiago Silva și Malang Sarr. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu echipa în această vară, în contextul sancțiunilor dictate împotriva lui Roman Abramovich.
https://i.eurosport.com/2022/03/19/3340283.jpg
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 12 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42