Chelsea este pregătită să o deturneze pe Juventus din cursa pentru transferul lui Aurelien Tchouameni. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a semnat cu AS Monaco în 2020, fiind transferat de la Bordeaux, în schimbul a 18 milioane de euro.
Fotbalistul, care a înscris un gol în primele meciuri din acest sezon, le-a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, printre care se remarcă Chelsea și Juventus.
Potrivit TuttoMercatoWeb, cei de la Juventus consideră că echipa este incompletă, având nevoie de un plus de calitate la mijlocul terenului, și vor să aducă un fotbalist care se potrivește perfect în lotul lui Massimiliano Allegri.
Premier League
Cluburile din Premier League au votat pentru blocarea acordurilor de sponsorizare de la Newcastle
ACUM 2 ORE
Un astfel de jucător este Tchouameni, pentru care Chelsea are, însă, o "propunere foarte atractivă", prin care englezii încearcă să-l atragă pe francez în Premier League.
Campioana Europei a fost legată în această perioadă și de transferul lui Declan Rice, care este dorit și de Manchester United. Thomas Tuchel dorește să-și întărească echipa, iar, în acest sens, Chelsea l-a adus în această vară pe Saul Niguez de la Atletico Madrid, sub formă de împrumut, cu opțiune de transfer definitiv.
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg
Premier League
Premier League a anunțat câți jucători din prima ligă engleză s-au vaccinat până acum
ACUM 4 ORE
Premier League
Solskjaer, în corzi! Cum a reacționat la afirmația "Man United are nevoie de un manager mai bun"
ACUM 7 ORE