Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș central

Nicu Savin

Publicat 19/05/2022 la 18:42 GMT+3

Chelsea i-a pierdut deja pe Antonio Rudiger și Andreas Christensen, astfel că e de așteptat ca gruparea de pe Stamford Bridge să transfere cel puțin un fundaș central de mare valoare în această vară. Presa engleză scrie că prima achiziție după vânzarea clubului va fi Jules Kounde, jucătorul Sevillei.

Andreas Christensen and Antonio Rudiger

Credit imagine: Getty Images

Chelsea va schimba liniile în defensivă începând din sezonul viitor. Antonio Rudiger a semnat cu Real Madrid, iar Andreas Christensen va ajunge la Barcelona, astfel că Tuchel a rămas descoperit în centrul defensivei. În plus, Cezar Azpilicueta va pleca și el cel mai probabil și e clar că londonezii vor transfera cel puțin un fundaș central în următoarea perioadă de mercato.
Deși vânzarea clubului nu a fost finalizată, oficialii de pe Stamford Bridge lucrează intens la campania de achiziții din vară. Conform Daily Mail, primul transfer al lui Chelsea din noua eră va fi Jules Kounde, fundașul central al celor de la Sevilla. Chelsea vrea să distrugă din start orice concurență și e gata să plătească 70 de milioane de € în schimbul francezului.
Citește și:

Chelsea oferă 70 de milioane de € pentru Jules Kounde

Kounde a fost dorit și în vara trecută pe Stamford Bridge, dar atunci cele două cluburi nu s-au înțeles la preț. Sevilla este gata să-i dea drumul jucătorului în această vară pentru a-și acoperi pierderile financiare din acest sezon. Așadar, mutarea lui Kounde la Chelsea va deveni oficială imediat după ce clubul londonez va intra cu acte în proprietatea americanului Todd Boehly.
Kounde joacă din 2019 la Sevilla, andaluzii cumpărându-l de la Bordeaux pentru 25 de milioane de €. Prestațiile francezului au fost excelente în La Liga, iar mai multe cluburi mari sunt intersate de el, dar sunt slabe șanse ca vreunul să poată egala oferta celor de la Chelsea.
Manchester United și mai ales Barcelona sunt pe urmele sale. Catalanii nu au însă de unde să plătească prețul cerut și au încercat să ofere circa 25 de milioane de € plus o serie de jucători. Dest, Mingueza și Trincao au fost propuși la schimb, dar poziția celor de la Sevilla e clară: vor numai bani în schimbul jucătorului. Așadar, Barcelona a ieșit din cursă.
Jules Kounde va avea practic garantat un loc de titular la Chelsea. Tuchel îi mai are la dispoziție pe Thiago Silva, Trevor Chalobah și Malang Sarr pentru postul de fundaș central, iar Kounde poate fi considerat peste toți cei 3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo