Atacantul belgian a fost transferat în vara trecută de la campioana Italiei pentru o taxă în valoare de 95 de milioane de lire sterline (115 milioane de euro), sumă pe care Chelsea s-a angajat să o plătească în rate, pe o perioadă de 12 luni.
În timp ce gruparea de pe Stamford Bridge a refuzat să ofere detalii despre acest transfer, Inter a dat publicității documente când a fost nevoită să-și refinanțeze datorii uriașe de anul trecut, după cum a relatat Daily Mail.

Suma de transfer pentru Romelu Lukaku ar fi fost împărțită în cinci tranșe

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 15 ORE
Actele arată cum va încasa gruparea italiană suma totală de transfer. Londonezii ar mai avea de plătit către Inter pentru Romelu Lukaku până la 71 de milioane de lire sterline. Suma de transfer ar fi fost împărțită în cinci tranșe. Chelsea a plătit până acum prima rată.
Pe de altă parte, conturile companiei prin care Roman Abramovich deține încă Chelsea și diferitele sale filiale, Fordstam Limited, arată că avea datorii de 104 milioane de lire sterline taxe de transfer, care urmau să fie plătite într-un an, începând de la 30 iunie 2021.
Aceleași conturi arată că se așteptau 167 de milioane de lire sterline de la cluburile care au cumpărat jucători de la Chelsea.
Bunurile lui Roman Abramovich au fost înghețate de Guvernul Marii Britanii în acesată săptămână, din cauza legăturilor sale cu președintele rus Vladimir Putin. Chelsea a primit o licență specială pentru a continua să funcționeze.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 16 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 21 ORE