Chelsea va fi nevoită să aducă modificări în zona vestiarelor, după ce mai multe echipe din Premier League s-au plâns de dimensiunile vestiarului ocupat de oaspeți de pe Stamford Bridge. Cele mai recente plângeri au venit de la Brighton și Liverpool, după partidele disputate la Londra în urmă cu aproximativ o lună.
Potrivit noilor reguli impuse de Premier League, cauzate de pandemia de Covid-19, echipele din Premier League trebuie să pună la dispoziție vestiare care să îi ajute pe jucători să păstreze o anumită distanță de cei din staff-ul echipei. Cei de la Sport Bible scriu că aceste plângeri o forțează pe Chelsea să investească zeci de mii de lire sterline.
Pentru a putea mări dimensiunea vestiarului ocupat de oaspeți, clubul londonez a micșorat zona media din cadrul stadionului, potrivit aceleiași surse.
Premier League
Jurgen Klopp semnează prelungirea pe doi ani cu o armă secretă
ACUM 15 MINUTE

Antrenorul lui Southampton s-a plâns și el de condițiile de pe Stamford Bridge

În 2020, Ralph Hasenhuttl, antrenorul lui Southampton, s-a plâns și el de condițiile de pe Stamford Bridge. Acesta s-a declarat nemulțumit de distanța care trebuie parcursă de către jucători până la vestiarele oaspeților, pierzând foarte multe minute la pauză pentru a ajunge la vestiar:
"Pierdem aproape trei minute. Coborâm niște scări, apoi urcăm, apoi nu știu pe unde mai trebuie să o luăm. Vrei să antrenezi, să reorganizezi echipa. Ai un timp limitat la dispoziție iar noi pierdem timpul și încercăm să ajungem cât mai repede la vestiare", spunea la vremea respectivă antrenorul lui Southampton.
De câțiva ani de zile, Chelsea are în plan o remodernizare și o extindere a stadionului. În acest moment, Stamford Bridge poate primi până la 42,000 de spectatori. În urmă cu cinci ani, clubul a primit permisiunea de a extinde capacitatea arenei, dar în 2018, planurile au fost date peste cap de problemele cu viza pe care le-a avut patronul echipei, Roman Abramovich.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM O ORĂ
Premier League
Se prefigurează o despărțire șoc: Kasper Schmeichel ar putea pleca de la Leicester
ACUM O ORĂ