Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Chelsea pregătește o nouă ofertă pentru Romelu Lukaku după ce suma de 100 de milioane de euro a fost refuzată de italieni. Astfel, echipa de pe Stamford Bridge pregătește 130 de milioane de euro pentru belgian, dar și un salariu de 12 milioane de euro pe an pentru cel mai bun marcator al lui Inter din sezonul trecut.
Informația lui Fabrizio Romano a fost confirmată și de Angelo Mangiante, jurnalist la Sky Sport Italia.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Lukaku a mai fost jucătorul lui Chelsea

Romelu Lukaku a mai jucat la echipa de pe Stamford Bridge. În perioada 2011-2014, belgianul a fost jucătorul lui Chelsea, dar în această perioadă a fost mai mult împrumutat la West Bromwich Albion și Everton. În iulie 2014, Chelsea l-a vândut pe Lukaku la Everton în schimbul a 28 de milioane de lire sterline.
Lukaku a mai jucat în Anglia și la Machester United, acolo unde nu a avut cea mai bună perioadă a carierei. Atacantul în vârstă de 28 de ani pare că și-a regăsit forma la Inter. Acesta a fost cel mai bun marcator pentru Inter în sezonul în care "nerazurri" au luat titlul și au pus capăt serie de 9 campionate câștigate la rând de Juventus.
Din păcate pentru Inter, echipa nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Antonio Conte, antrenorul care a luat titlul cu Inter sezonul trecut, s-a despărțit de trupa din Milano după ce conducerea l-a anunțat că nu va avea la dispoziție un buget de transferuri consistent. Astfel, o ofertă de 130 de milioane de euro pentru Inter nu este deloc de neglijat, chiar dacă echipa riscă să își piardă cel mai bun marcator.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47