Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea pregătește un alt transfer uriaș: Englezii vor să-l readucă pe Eden Hazard! Abramovich îl vrea în mod special

Andrei Nicolae

Actualizat 12/10/2021 la 14:37 GMT+3

Presa spaniolă susține că jucătorul belgian are șanse bune să revină pe Stamford Bridge în vara viitoare.

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 28: Eden Hazard of Real Madrid is challenged by Frank Castaneda of Sheriff Tiraspol during the UEFA Champions League group D match between Real Madrid and FC Sheriff at Estadio Santiago Bernabeu.

Credit imagine: Eurosport

Chelsea este în discuții pentru o revenire de senzație a lui Eden Hazard pe Stamford Bridge, la 2 ani distanță după transferul la Real Madrid. Mai ales că și patronul Roman Abramovich îl vrea în mod special.
Jucătorul belgian a ajuns în 2019 pe Bernabeu, în schimbul unei sume de 103 milioane de lire sterline, dar nu a convins. În toată această perioadă, Hazard s-a confruntat și cu mai multe accidentări, care l-au împiedicat să joace la nivelul la care s-a consacrat.

Chelsea pregătește un alt transfer uriaș, să-l readucă pe Eden Hazard!

El Nacional susține că au avut deja loc discuții informale între cele două cluburi, cu privire la o posibilă tranzacție pentru jucător. În vârstă de 30 de ani, Hazard a fost transferat la Real Madrid și în urma insistențelor lui Zinedine Zidane, care s-a declarat în mai multe rânduri un admirator al belgianului. Numai că între timp antrenorul francez nu mai este pe banca tehnică a grupării madrilene, iar oficialii Los Blancos nu s-ar opune plecării belgianului
Carlo Ancelotti pare mai degrabă un fan al aripilor tinere, Rodrigo și Vinicius Jr, astfel că Eden Hazard a început câteva jocuri ca rezervă în acest sezon.
Eden Hazard
Roman Abramovich pare convins că perla belgiană trebuie să se întoarcă pe Stamford Bridge. La Chelsea, Hazard a evoluat 7 sezoane, perioadă în care a contribuit și la titlurile din 2015 și 2017. Iar după ediția 2014/15, Premier League l-a desemnat și cel mai bun jucător al sezonului. El a marcat 85 de goluri pentru club și a câștigat și Europa League în 2019.
Dacă acest transfer se va realiza, Eden Hazard se va reîntâlni cu Romelu Lukaku. Cei doi sunt oameni cheie în naționala Belgiei. Lukaku este azi jucătorul pentru care Chelsea a plătit cei mai mulți bani pentru un transfer în istoria clubului - 115 milioane de euro.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo