Chelsea este în discuții pentru o revenire de senzație a lui Eden Hazard pe Stamford Bridge, la 2 ani distanță după transferul la Real Madrid. Mai ales că și patronul Roman Abramovich îl vrea în mod special.
Jucătorul belgian a ajuns în 2019 pe Bernabeu, în schimbul unei sume de 103 milioane de lire sterline, dar nu a convins. În toată această perioadă, Hazard s-a confruntat și cu mai multe accidentări, care l-au împiedicat să joace la nivelul la care s-a consacrat.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
ACUM 6 ORE

Chelsea pregătește un alt transfer uriaș, să-l readucă pe Eden Hazard!

El Nacional susține că au avut deja loc discuții informale între cele două cluburi, cu privire la o posibilă tranzacție pentru jucător. În vârstă de 30 de ani, Hazard a fost transferat la Real Madrid și în urma insistențelor lui Zinedine Zidane, care s-a declarat în mai multe rânduri un admirator al belgianului. Numai că între timp antrenorul francez nu mai este pe banca tehnică a grupării madrilene, iar oficialii Los Blancos nu s-ar opune plecării belgianului
Carlo Ancelotti pare mai degrabă un fan al aripilor tinere, Rodrigo și Vinicius Jr, astfel că Eden Hazard a început câteva jocuri ca rezervă în acest sezon.
https://i.eurosport.com/2019/06/12/2613144.jpg
Roman Abramovich pare convins că perla belgiană trebuie să se întoarcă pe Stamford Bridge. La Chelsea, Hazard a evoluat 7 sezoane, perioadă în care a contribuit și la titlurile din 2015 și 2017. Iar după ediția 2014/15, Premier League l-a desemnat și cel mai bun jucător al sezonului. El a marcat 85 de goluri pentru club și a câștigat și Europa League în 2019.
Dacă acest transfer se va realiza, Eden Hazard se va reîntâlni cu Romelu Lukaku. Cei doi sunt oameni cheie în naționala Belgiei. Lukaku este azi jucătorul pentru care Chelsea a plătit cei mai mulți bani pentru un transfer în istoria clubului - 115 milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04