Chelsea nu și-a bucurat fanii cu niciun transfer în perioada de mercato din această iarnă. Deși au existat zvonuri privind câțiva jucători doriți de Thomas Tuchel, nicio mutare nu s-a concretizat până la închiderea ferestrei de transferuri.
În schimb, la aproape 16 ore după încheierea mercato-ului, oficialii de pe Stamford Bridge au anunțat că au semnat cu un atacant de doar 18 ani. Este vorba despre Mason Burstow, jucătorul transferat de la Charlton Athletic, echipă din a treia ligă a Angliei.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 12 ORE
Fotbalistul este jucătorul lui Chelsea, însă va evolua sub formă de împrumut la Charlton până la finalul acestui sezon. Oficialii clubului din League One au anunțat că afacerea a fost excelentă, fără a oferi informații privind suma de transfer.
"A fost un interes foarte mare în jurul lui Mason, dar nu aveam să-l lăsăm să plece decât în schimbul unei afaceri excelente pentru club. Chelsea a făcut o ofertă așa cum ne-am dorit și, ca parte a tranzacției, l-a lăsat să revină la noi sub formă de împrumut, ceea ce a fost important pentru noi", a declarat proprietarul clubului, Thomas Sandgaard, citat de football.london.
În acest sezon, Mason Burstow a reușit 6 goluri și un assist în 14 meciuri.
Citește și:

Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Rudiger

Chelsea și-a făcut în această perioadă lista de transferuri pentru vara anului 2022, oficialii londonezilor dorindu-și să-i întărească lotul lui Thomas Tuchel. Potrivit jurnaliștilor de la football.london, unul dintre sportivii vizați de englezi este Matthijs de Ligt, fundașul lui Juventus, care ar rezolva o nevoie importantă a celor de la Chelsea.
În acest moment, italienii nu ar vrea să-i dea drumul, însă aceștia s-ar putea răzgândi dacă vor primi o ofertă de circa 90 de milioane de euro, ținând cont de faptul că "Bătrâna Doamnă" ar putea dori să-și îmbunătățească situația financiară în condițiile în care urmărește transferul lui Dusan Vlahovic.
De Ligt mai are contract cu Juventus până în vara anului 2024, iar torinezii ar putea încerca să-l vândă pentru a-și recupera o parte din banii investiți în 2019 în transferul lui de la Ajax, cărora le-au plătit 85,5 milioane de euro.
Conform sursei citate, olandezul este considerat de oficialii de pe Stamford Bridge drept un înlocuitor perfect pentru Antonio Rudiger, al cărui contract cu Chelsea expiră la finalul actualului sezon, când germanul ar putea semna cu Real Madrid, care îi monitorizează atent situația.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
IERI LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55