Jules Kounde a fost unul dintre fotbaliștii-cheie din lotul Sevillei în campania din Champions League. Cu Kounde în defensivă, Sevilla a ajuns în optimile competiției unde a fost eliminată cu greu de Borussia Dortmund. Scorul la general a fost 5-4 pentru gruparea din Germania.
Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano anunță că Chelsea s-a înțeles deja cu Jules Kounde pentru a semna un contract valabil până în 2026. Iar acum mai trebuie doar să se înțeleagă și cu Sevilla în perspectiva detaliilor financiare. Kounde a refuzat-o pe Tottenham săptămânile trecute, deși Sevilla s-a înțeles cu englezii.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM O ZI
În total, Kounde a înregistrat 89 de apariții în tricoul Sevillei, pentru care a înscris și 6 goluri. Evoluțiile bune de la echipa de club l-au adus și în atenția lui Didier Deschamps, care l-a convocat pentru a face parte din lotul Franței în campania recent încheiată de la EURO2020.

Chelsea vrea să-l vândă pe Tammy Abraham

Sky Sports scrie că Tammy Abraham este unul dintre principalii jucători de care Chelsea vrea să se despartă în această vară. Londonezii sunt deschiși să ia în considerare mai multe oferte pentru atacantul în vârstă de 23 de ani.
Conform aceleiași surse, Arsenal este unul dintre cluburile interesate de achiziționarea atacantului, însă aceștia își doresc un împrumut pentru moment. În timp ce Chelsea preferă un transfer definitiv, iar suma pe care aceștia o vor se ridică la 40 de milioane de lire sterline.
Un alt club interesat de Abraham este West Ham United.
Atacantul a terminat sezonul trecut cu 12 goluri înscrise în toate competițiile și 32 de apariții. După accederea în fazele eliminatorii din Champions League, Abraham nu a mai bifat nici o apariție și nu a contribuit la cucerirea trofeului.
Noul sezon din Premier League se va vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
IERI LA 07:35
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11